Reishoesjes voor zeep en shampoo

Ik ben dol op reizen dus regelmatig staat er een weekendje weg gepland en als het lukt 1x per jaar een verre bestemming. Voor een weekendje weg neem ik vaak alleen handbagage mee dus dan is het altijd passen en meten met de flesjes shampoo, douchegel en bodylotion. Vaak giet ik het in kleine flesjes, omdat je toch weer zit aan de maximale hoeveelheid van 1 liter vloeistof die je in het vliegtuig mee mag nemen. De flesjes zijn niet flexibel dus er even lekker in knijpen gaat niet dus ik was blij dat ik het flexibele reisflesje van ‘Ik wil meer reizen!’ mocht testen. De verpakking komt als een plat pakje binnen. Aan de ene kant zit een lusje en aan de andere kant een draaidop dus handig om het flesje op te hangen of op zijn draaidop neer te zetten.

Tekst: Tessa Droge

Reisflesje

Het reisflesje is gemaakt van ultralichte en flexibel materiaal dus het weegt maar 11,4 gram. 5x lichter dan de meeste siliconen reisflesjes. Er kan 90 ml vloeistof in dus ruim voldoende voor een weekendje weg maar ook voldoende voor 3 weken rondreizen in Zuid-Afrika. Ik had er mijn shampoo in gedaan en met 2x per week mijn haren wassen had ik zelfs nog shampoo over. Ook is het fijn dat het flesje flexibel is en lekvrij en ik kan er lekker in knijpen zodat ik er in 1x voldoende uit krijg. Het reisflesje gaat door haar sterke materiaal lang mee en je kunt haar ook vullen met douche gel, bodylotion en zelfs tandpasta. Door de grote opening gaat dit ook makkelijk. Eigenlijk elke vloeistof gaat er in maar na gebruik wel goed reinigen.

Reishoesje voor zeep

Ook mocht ik het reishoesje voor zeep testen. Dit reishoesje is van hetzelfde flexibele en lichtgewicht (11 gram) materiaal als het
reisflesje. Een zeepje mee op reis is vaak niet handig, want waar bewaar je de vaak nog natte zeep tijdens een rondreis. Mijn rondreis door Zuid-Afrika was de ideale gelegenheid om dit te testen. Ik nam een normaal formaat zeepje mee maar het hoesje is aan te passen naar grote of kleine zeepjes, want het hoesje is oprolbaar en met een kliksysteem zorg je ervoor dat het zeepje er niet uitvalt. Ook fijn dat het hoesje waterproof is zodat er geen water lekt in je toilettas. Het materiaal belooft dat zij goed ventileert en dat heb ik mogen ervaren. Mijn zeepje was ’s avonds al weer droog. Het hoesje voelde aan de binnenkant ook schoon en droog aan en mijn zeepje gaat langer mee. Win/Win ;-). Ook dit hoesje is eenvoudig te reinigen.

Al met al fijne producten om mee op reis te nemen en dat voor weinig geld. Het reisflesje kost € 12,99 en 3 voor € 34,99. Het reishoesje zeep kost € 12,99. Duurzame producten die lang mee gaan en ruimte besparen in je koffer. Ga naar https://ikwilmeerreizen.nl om de producten aan te schaffen.

Lees meer:
Vliegtuig vertraging? 10 tips om ‘zen’ te blijven!
Hamamdoek: biologisch katoen en multifunctioneel

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *