Verdieping én vertier voor de hele familie tijdens Healing Garden festival

Vrijdag 26 t/m zondag 28 juli 2019 strijkt de karavaan van Healing Garden voor de zevende keer neer op het Erkemerderstrand te Zeewolde. Healing Garden is een no-nonsense familiefestival dat bezoekers van 0-99 jaar wil verrassen met duurzame en verantwoorde alternatieven die passen binnen een bewuste en spirituele lifestyle.

Festivalbezoekers kunnen zich drie dagen lang onderdompelen in een gevarieerd programma vol inspirerende workshops en lezingen die concrete handvatten en tools geven om mee naar huis te nemen. Met meditatie, mindfullness en yoga door onder anderen yogi Afke Reijenga, ademcoach Tamara Groen en psycholoog Anoek Drieman.

Ouder-kind Yoga

Healing Garden besteedt extra aandacht aan jonge gezinnen: (groot)ouders en kinderen kunnen samen op natuur-ontdekkingstocht gaan of een sessie ouder-kind yoga volgen. Lekker buitenspelen met zand en water mag natuurlijk ook!
In onze Eatstreet serveren foodtrucks de lekkerste plant-based en organic maaltijden en snacks – van raw food en slow juices tot bio-dynamische pizza’s en burgers. Rondom de Healing Garden Main Stage is een fantastische line-up met onder anderen Jennifer Ann, Manish, DJ Isis en DJ Martyn Zij geprogrammeerd. Ook is er de Mercado, een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

Veel te doen

Verdeeld over diverse area’s is er enorm veel te doen op Healing Garden. De namen van de area’s geven een indicatie van het programma dat er te vinden is: Musica!, Heal your Body, Heal your Mind, Heal your Soul, Heal your Spirit, Wellness Area, Psychic Fair, Mercado en de Kids Paradise. Healing Garden staat garant voor een lang weekend verdieping, vertier en spiritualiteit zonder onzin. Het is een heerlijk festival waar iedereen gewoon mag doen waar ‘ie zin in heeft: van een lekker potje hoelahoepen op het strand tot didgeridoo spelen, zwemmen in het meer of genieten van een (h)eerlijk wijntje of glas bio champagne. En daarna dansen op ecstatic beats terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt…

Een weekendticket is inclusief deelname aan (bijna) alle activiteiten en overnachtingen – voor tenten, caravans en campers is een aanvullend ticket nodig. Dagkaarten (zonder kamperen) en parkeerkaarten zijn ook beschikbaar. Voor kaartverkoop, het volledige programma, plattegrond en meer info zie: www.healinggarden.nl.

Mail & Win

Ben je enthousiast geworden? Wij mogen 5 mensen blij maken met een setje van 2 dagkaarten! Vul hieronder je motivatie en voorkeur voor de dag in, en je maakt vanzelf kans.

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

HEALING GARDEN

26 t/m 28 juli 2019 | Erkemederstrand, Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)

Festival tijden: Vrijdag: 11:00-1:00 | Zaterdag 11:00 – 1:00 | Zondag 11:00-19:00

 

Lees ook:

Plastic Promise roept festivalbezoekers op: Gooi je beker niet op de grond!

Het Happinez festival is terug en feestelijker dan ooit

FESTIVALTIP 2019: HAPPY SPIRIT DAYS

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *