VVV Hoorn (Win!)

Hoorn-VVV

Even lekker weg!

Hoorn moet je voelen maar ook vooral zien, proeven en ruiken! Als je door deze voormalig VOC stad loopt waan je jezelf in de Gouden Eeuw. De statige panden, de oude pakhuizen, de gezellige havens, winkelstraatjes en pleinen geven deze stad zijn unieke sfeer. Met de historische stadswandeling kom je langs de mooiste plekjes in anderhalf uur, verkrijgbaar bij een van de VVV vestigingen in Hoorn.

Hoorn heeft interessante musea. Het Westfries Museum laat het verre verleden van de stad zien met de Gouden Eeuw als rode draad.  Vanaf 14 december is hier een heuse wereldprimeur te beleven waarbij je door middel van een virtual reality bril door Hoorn in 1650 kunt lopen. Met de Stoomtram Hoorn-Medemblik reis je dit najaar naar de pakjesboot van Sinterklaas of stap aan boord van de spannende tijdreis naar de Kerstman.

Verder beschikt Hoorn over een uitgebreid winkelaanbod dat gevestigd is, in zowel de grote als de kleine winkelstraatjes. Na een dag vol activiteiten kunt u heerlijk tot rust komen bij een van de vele horecagelegenheden die zich in de gehele binnenstad bevinden.

2015 = Kaap Hoorn jaar!
In het kader van de ontdekking van Kaap Hoorn 400 jaar geleden worden er het gehele jaar evenementen georganiseerd met op 13 juni  het hoofdevenement: Nachtkapers. Een heuse museumnacht georganiseerd in Hoorn!
Meer informatie over Hoorn en haar beziens-waardigheden en evenementen:
www.vvvhoorn.nl

Schermafbeelding 2014-12-04 om 13.22.59 hoorn

Mail & Win
Op 14 juni 1615 vertrokken kapiteins Schouten en LeMaire met 2 schepen vanuit de haven in Hoorn op ontdek-kingsreis. Hiervan heeft uiteindelijk een schip ‘Kaap Hoorn’ ontdekt en is daarna doorgevaren naar Batavia. Wat was de naam van dit schip?
E-mail je antwoord met je gegevens hieronder in het vak en maak kans op de volgende prijs:

Hotel van der Valk Hoorn biedt aan:
– 1x overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen
– 1x welkomstdrankje op de dag van aankomst
(Op basis van beschikbaarheid, geldig in 2015)
www.hotelhoorn.nl

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *