Yepp Maxi zowel “ Beste uit de test” als “ Beste Koop”

De Yepp Maxi heeft maar liefst het cijfer 8 gescoord in het eindtestoordeel.

De Yepp Maxi is door de Consumentenbond beoordeeld met zowel het predicaat “Beste uit de test” als “Beste koop”. Dat is gisteren bekend gemaakt in het magazine “Beste koop voor je kind” met daarin de testresultaten van de kinderzitjes. De Yepp Maxi heeft maar liefst het cijfer 8 gescoord in het eindtestoordeel.

yepp-maxi-childseat-zoom

De fietszitjes zijn door de Consumentenbond onder andere beoordeeld op veiligheid, comfort voor het kind, het plaatsen van het kind en het fietscomfort voor de ouders. De Yepp Maxi scoort vooral hoog als het gaat om veiligheid, montagegemak, duurtest en fietscomfort.

Op het gebied van veiligheid steekt de Yepp Maxi, met een 8,1, met kop en schouders boven de andere fietszitjes uit en biedt ook de beste voetbescherming. Naast experts hebben ouders met kinderen de fietszitjes uitgebreid getest en zijn de fietszitjes door de Consumentenbond op de rollerbank flink heen en weer geschud.

De Consumentenbond heeft een filmpje gemaakt over het testen van de fietszitjes. Deze kun je via onderstaande link vinden:

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *