Yepp Maxi zowel “ Beste uit de test” als “ Beste Koop”

De Yepp Maxi heeft maar liefst het cijfer 8 gescoord in het eindtestoordeel.

De Yepp Maxi is door de Consumentenbond beoordeeld met zowel het predicaat “Beste uit de test” als “Beste koop”. Dat is gisteren bekend gemaakt in het magazine “Beste koop voor je kind” met daarin de testresultaten van de kinderzitjes. De Yepp Maxi heeft maar liefst het cijfer 8 gescoord in het eindtestoordeel.

yepp-maxi-childseat-zoom

De fietszitjes zijn door de Consumentenbond onder andere beoordeeld op veiligheid, comfort voor het kind, het plaatsen van het kind en het fietscomfort voor de ouders. De Yepp Maxi scoort vooral hoog als het gaat om veiligheid, montagegemak, duurtest en fietscomfort.

Op het gebied van veiligheid steekt de Yepp Maxi, met een 8,1, met kop en schouders boven de andere fietszitjes uit en biedt ook de beste voetbescherming. Naast experts hebben ouders met kinderen de fietszitjes uitgebreid getest en zijn de fietszitjes door de Consumentenbond op de rollerbank flink heen en weer geschud.

De Consumentenbond heeft een filmpje gemaakt over het testen van de fietszitjes. Deze kun je via onderstaande link vinden:

 

Toon de 1 reacties
  1. Bianca de Bree schreef:

    Nee geen “zielig”verhaal maar de realiteit :-).

    Omdat ik sinds enkele tijd de diagnoses MS heb gekregen en de ene dag niet de andere is, maar ik wel zeker een mens van de natuur en duurzaamheid ben, ben ik op zoek naar een degelijke fiets, die een goede trapondersteuning aan biedt.
    Daarbij blijven mijn gedachten gaan over hoe ik mijn dochter van 5, die graag fietst en mijn 4 jarige zoon die liever bij mama achterop zit het veiligst naar school kan brengen als de dag me de energie heeft gegeven. Omdat ik er voor mijn dochter wil zijn als ze even niet lekker op fiets zit, maar ook mijn zoon veilig op de fiets te laten verblijven is het van belang dat ik zowel een stevige fiets met goede standaard als stevige en veilige kinderzitje voor mijn zoontje uit zoek.

    En nee, ga niet kiezen op zieligheid maar op de mogelijkheden die dit zitje biedt 🙂

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.