DISQ’en na vier maanden nog steeds leuk

Al weer ruim vier maanden ben ik aan het DISQ’en (dit woord mogen ze wel opnemen in de Van Dale) en het verveelt nog steeds niet. Nou ja, omdat ik een ochtendsporter ben en direct ga DISQ’en als ik mijn bed uitkom wordt het soms wel lastig als ik de regen tegen de ramen hoor tikken en de wind mijn kozijnen er bijna uitblaast maar ik hou toch vol.

Elke ochtend weer een leuk filmpje van Robbert en Wendy of Joost en Jelle. Ze zorgen ervoor dat ik gelijk wakker ben. De oefeningen worden dagelijks afgewisseld van upper body tot lower body maar ook je core komt aan bod en af en toe een cardio training. Elke dag weer een verrassing wat het zal zijn en waar het zal zijn, want de ene keer wordt de video op Ibiza opgenomen en de andere keer staan ze bij Wendy in de achtertuin of in de huiskamer van Robbert. Al moet ik zeggen dat ik het toch nog best zwaar heb met sommige oefeningen, want die squats lijken zo simpel maar jeetje na 10 minuten ben ik echt kapot. Maar ik blijf oefenen zodat ik steeds beter word.

In het online receptenboek staan lekkere recepten en in dit boek zitten ook oefeningen die je kunt doen naast de dagelijkse video. Het receptenboek start met uitleg over een gezonde leefstijl. Wat is goed voor je en wat juist niet. Er zit een weekmenu met boodschappenlijst in dus je hoeft zelf niet meer na te denken wat je wilt eten en wat je daarvoor allemaal in huis moet halen. Met de handige ontbijt-, tussendoor-, lunch- en dinertips moet het wel lukken om af te vallen, want het zijn echt heerlijke gerechten al zeg ik het zelf. Ik hoef niet te DISQ’en om af te vallen maar ik vind het wel leuk en lekker om de gerechten uit het online boek te maken. Ik denk dat het voor iedereen goed vol te houden is, want de banana pancakes zijn toch niet te weerstaan en er zit ook gewoon een overheerlijke chicken burger in het menu. Het online boek sluit af met de verschillende vormen van sporten zoals cardio en krachttraining. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je bijvoorbeeld de squat, forward lunge en boks jabs moet doen, want deze oefeningen komen regelmatig terug. En tenslotte de workouts die je dus naast je dagelijkse video kunt doen. Als je nu geen gezonder en sportiever lichaam krijgt dan weet ik het niet meer. 

Na het sporten en dus na mijn werk mag ik van mijzelf wel even lekker ontspannen en dan kruip ik met de Wendy op de bank, want bij dit abonnement zit ook het magazine Wendy die ik met mijn halfjaarabonnement 4 keer krijg toegestuurd. 

Al met al een super leuk abonnement met inspanning maar ook ontspanning.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.