Fit20 training

fit20

Fit20: unieke fitness-methode

fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. 
Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week, één op één met een personal trainer en op top-apparatuur. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte in slow-motion traint, omkleden is daarom niet nodig!

fit20

Fit20 oprichter vertelt…

Op de iPad wordt bijgehouden hoe jouw apparatuur moet worden ingesteld en de trainer bepaalt met welke oefening je begint. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en jouw inspanning. Daarom vind je bij fit20 geen muziek of andere afleiding, maar een rustige, mooie en prettige ruimte waar met focus wordt getraind. En binnen 3 maanden heb je resultaat.

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *