Timing nam deel aan het Nationaal Integratiediner


130 nationaliteiten proeften het verschil.

Op woensdag 10 oktober nam uitzendorganisatie Timing deel aan het Nationaal Integratiediner. Dit initiatief viert de verschillen tussen mensen. Er stonden 150 gedekte tafels van Timing door heel Nederland waaraan honderden mensen met ruim 130 nationaliteiten de smaak van het verschil proeften. Autochtoon en allochtoon, oud en jong, ziek en gezond, directeur en schoonmaker zaten samen aan tafel om hun ideeën uit te wisselen.

Nationaal Integratiediner
Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van de ADG dienstengroep, waar Timing onderdeel van uitmaakt. Het is een kleinschalig diner waarbij collega’s zelf koken en elkaar beter leren kennen. Lekker eten is de basis. Maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij. Voor meer informatie over het diner www.nationaalintegratiediner.nl.

Over Timing
Timing heeft een landelijk netwerk van 55 vestigingen op A-locaties en heeft daarnaast tientallen Incompany vestigingen. Zij is gespecialiseerd in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende banen tot MBO+ niveau in diverse branches. Timing is onderdeel van de ADG dienstengroep. Voor meer informatie over Timing: www.timing.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *