De Berlijnse mobility start-up unu kondigt deze week zijn nieuwe, 2.0 E-Scooter aan

De tweede generatie unu Scooters is ontworpen door unu en in samenwerking met
partners als Bosch (motor) en LG in Duitsland ontwikkeld.  

Duits super trio

Het Duitse super-trio ontwikkelde een scooter die wordt aangedreven door een Bosch elektrische motor die een snelheid van 45 km/h kan bereiken en die een actieradius van 100km heeft. De scooter komt met een adaptieve app, anti-diefstalbeveiliging, geïntegreerd navigatiesysteem en digitale sleutel, waardoor bestuurders meteen de mogelijkheid hebben om hun unu te micro-sharen.

Nieuwe features

Hieronder nog even alle nieuwe features op een rij.

  • unu app:bestuurders kunnen op afstand de locatie en oplaadstatus van de scooter bekijken
  • anti-diefstalbeveiliging: Als de scooter zich verplaatst in afwezigheid van de gebruiker, wordt het anti-diefstalsysteem ingeschakeld. De gebruikers worden ingelicht via de unu App en kunnen vervolgens de scooter lokaliseren.
  • Navigatiesysteem in geïntegreerde display: door het invoeren van een bestemming via de app, worden bestuurders naar de opgegeven bestemming genavigeerd via het geïntegreerde display.
  • Digitale sleutel:De scooter kan gestart worden met een digitale sleutel via de unu App. Dit biedt voor het eerst de mogelijkheid tot micro-sharing.
  • Adaptieve functies: de unu Scooter is adaptief: Het aantal slimme functies wordt automatisch uitgebreid in het verloop van de tijd en gratis via de cloud.

Lees meer:

Elektrische scooters UNU veroveren nu ook Nederland

Nieuwsbericht

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.