De Berlijnse mobility start-up unu kondigt deze week zijn nieuwe, 2.0 E-Scooter aan

De tweede generatie unu Scooters is ontworpen door unu en in samenwerking met
partners als Bosch (motor) en LG in Duitsland ontwikkeld.  

Duits super trio

Het Duitse super-trio ontwikkelde een scooter die wordt aangedreven door een Bosch elektrische motor die een snelheid van 45 km/h kan bereiken en die een actieradius van 100km heeft. De scooter komt met een adaptieve app, anti-diefstalbeveiliging, geïntegreerd navigatiesysteem en digitale sleutel, waardoor bestuurders meteen de mogelijkheid hebben om hun unu te micro-sharen.

Nieuwe features

Hieronder nog even alle nieuwe features op een rij.

  • unu app:bestuurders kunnen op afstand de locatie en oplaadstatus van de scooter bekijken
  • anti-diefstalbeveiliging: Als de scooter zich verplaatst in afwezigheid van de gebruiker, wordt het anti-diefstalsysteem ingeschakeld. De gebruikers worden ingelicht via de unu App en kunnen vervolgens de scooter lokaliseren.
  • Navigatiesysteem in geïntegreerde display: door het invoeren van een bestemming via de app, worden bestuurders naar de opgegeven bestemming genavigeerd via het geïntegreerde display.
  • Digitale sleutel:De scooter kan gestart worden met een digitale sleutel via de unu App. Dit biedt voor het eerst de mogelijkheid tot micro-sharing.
  • Adaptieve functies: de unu Scooter is adaptief: Het aantal slimme functies wordt automatisch uitgebreid in het verloop van de tijd en gratis via de cloud.

Lees meer:

Elektrische scooters UNU veroveren nu ook Nederland

Nieuwsbericht

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *