De beste laadpaal voor thuis

De beste laadpaal voor thuis

Wat is de beste laadpaal voor thuis? Dat is een veelgestelde vraag voor mensen die net een elektrische auto hebben gekocht. Wanneer je de elektrische auto op eigen terrein kunt parkeren is het natuurlijk aantrekkelijk om thuis een laadpunt te installeren. Het kopen van een laadpaal is een ingewikkelde opgave en er zijn veel zaken waar je goed naar moet kijken. Maar waarom een laadpaal thuis gebruiken? En wat zijn de beste laadpalen? In dit artikel gaan we dit uitgebreid behandelen zodat je er meer over te weten komt.

Waarom thuis een laadpaal gebruiken

Waarom zou je thuis een laadpaal aanschaffen en gebruiken, wanneer je ook gebruik kunt maken van publieke laadpalen? Het antwoord daarop is simpel. Je elektrische auto thuis aan een laadpaal is een stuk goedkoper. Je betaalt namelijk het tarief dat je met je elektriciteitsleverancier hebt afgesproken. Vaak is dat een stuk lager dan wat de aanbieders van publieke laadpalen rekenen. Je hebt ook niet altijd een plekje en soms zijn alle publieke laadpalen in de omgeving bezet. Dat is natuurlijk vervelend als je haast hebt en ergens op tijd wilt komen. Je bent op je eigen oprit altijd verzekerd van een plekje en je kunt op deze manier makkelijk je accu opladen. Het is dus een stuk goedkoper en het maakt het jezelf een stuk makkelijker, zo is er bijna geen reden waarom je niet een laadpaal zou kopen.

Zappi laadpaal

Een Zappi laadpaal maakt het opladen van de elektrische auto een stuk makkelijker en goedkoper. Je kunt je auto op deze manier thuis opladen en in de meeste gevallen is dit helemaal gratis. Dat komt doordat Zappi een slim laadprofiel heeft en deze maakt gebruik van zelf opgewekte energie. Neem je een Zappi laadpaal? Dan krijg je een laadpaal met veel functionaliteiten. De Zappi laadpaal zorgt ervoor dat de accu op een efficiënte manier kan worden opgeladen. Door middel van een timer en verschillende laadprofielen zorgt het voor energiebesparing. Zappi laadpaal review liegt er niet om en het is ook een van de beste laadpalen, die je thuis kunt gebruiken. Met een Zappi laadpaal ben je milieubewust bezig en rijd je schoner, daarnaast bespaar je op de energiekosten.

Wanneer je een Zappi laadpaal koopt, is het van belang dat je deze laat installeren door een professional. Het vergt namelijk nodige expertise en technisch inzicht. Het is verstandig om hier niet zelf mee aan de slag te gaan, je wilt natuurlijk dat het laadstation op de best mogelijke manier geïnstalleerd wordt.

Laadpas gebruiken

Wanneer je een elektrische auto hebt, is het ook verstandig om een laadpas aan te vragen. Je kunt met een laadpas overal gebruik maken van een publieke laadpaal. Door de laadpas tegen de scanner van een laadpaal te houden, kun je eenvoudig de accu van je voertuig opladen. Maak je veel zakelijke kilometers? Vraag dan een zakelijke laadpas aan zodat je de zakelijke kilometers kunt laten declareren. Je kunt ook andere medewerkers van je onderneming gebruik laten maken van de zakelijke laadpas, ideaal toch.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *