De 100% biologische hamamdoeken van Happy Towels

teensokken

Win er 1 van de 5!

Na de biologische bamboedoeken is nu ook in het katoen geen enkel vervuild draadje meer te vinden. Happy Towels presenteert daarom: hamamdoeken van 100% biologisch katoen.

hamamhanddoekenGoed voor het milieu én de huid. Om dit heugelijke feit te vieren, mochten klanten van Happy Towels via sociale media hun favoriete ontwerp voor de nieuwe biodoeken uitkiezen. Het winnende design is vanaf nu verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.
Extra lang
Fijn voor een dagje naar het strand, of gewoon thuis op de bank: de hamamdoeken van Happy Towels. De doeken kunnen gemakkelijk worden opgevouwen, zijn zacht én drogen snel. De gehele collectie van Happy Towels wordt vervaardigd in Turkije; op kleine schaal door wever Metin en zijn familie. De hamamdoeken zijn anders dan anderen. Zo zijn deze exemplaren extra lang – maar liefst 2.10 meter – en uitgevoerd in bijzondere kleuren en opvallende dessins.
hamamdoekenhamamdoeken
hamamdoeken
Turkse onderscheiding
Cor Sandburg wil met zijn Happy Towels de wereld een stukje beter maken. Niet voor niets worden alle doeken duurzaam geproduceerd. Maar Cor investeert ook in de regio waar de hamamdoeken gemaakt worden; van elk verkocht exemplaar gaat twee euro naar het Turkse doel ‘Papa Laat Me Naar School Gaan’. Daarmee kunnen meisjes uit arme gezinnen een studiebeurs krijgen om na hun 14e verder te leren. Die inzet van Happy Towels in Turkije blijft niet onopgemerkt; recent ontving Cor van de Vereniging ter Ondersteuning van het Moderne Leven een eervolle onderscheiding die in Turkije zelfs de krant haalde.Bekijk de hamamdoeken op www.happytowels.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *