Paneelgordijnen: geen last van verblindend zonlicht

Thuis in je werkkamer of in een kantooromgeving is het belangrijk dat je op een goede en verantwoorde manier beeldschermwerk kunt doen. Als direct binnenvallend zonlicht je beeldscherm verlicht, dan geeft dat hinderlijke reflecties waarbij bovendien alle contrasten wegvallen. Het resultaat is minder efficiënt werk en vermoeide ogen. Is dit een aanhoudend probleem, dan kan het zelfs aanleiding zijn voor oververmoeidheid. Het is van belang dat je op een rustige manier achter je computer kunt werken en invallend licht op een goede manier reguleert. Paneelgordijnen zijn daarbij een uitkomst. Paneelgordijnen worden ook wel schuifgordijnen genoemd. Ze zijn bovendien ook ideaal als scheidingswand of ter decoratie.

Paneelgordijnen, nauwkeurig regelen

Paneelgordijnen bestaan uit verticale brede lamellen. Aan de bovenkant van paneelgordijnen zie je een rail, waarin de verschillende panelen langs elkaar kunnen lopen. Door deze constructie kun je eenvoudig net zoveel panelen voor je raam schuiven als nodig is om het direct invallende zonlicht te weren en toch te profiteren van indirect daglicht. Paneelgordijnen zijn een vorm van raamdecoratie met een vaak zakelijke en chique uitstraling. Je kunt ze niet alleen in een zakelijke omgeving gebruiken. Ook thuis voor het raam van je werkkamer profiteer je van hun makkelijk te reguleren werking en hun fraai ogende uitstraling.

Precies op maat

Wanneer je paneelgordijnen bestelt, is het wel van belang dat ze perfect passen. Als je standaardmaten monteert op niet-standaard ramen, loop je de kans dat langs de zijkanten toch nog direct zonlicht kan binnendringen. Creon Raamdecoratie maakt je paneelgordijnen graag exact op maat. De productie vindt plaats in eigen land, zodat je snel kunt beschikken over je zonwering. Op de website vind je helder uitgelegd welke maten je moet doorgeven zodat je ook echt maatwerk geleverd krijgt dat perfect past bij jouw ramen. Je hebt de keuze uit een groot aantal smaakvolle kleurstellingen. Heb je een bedrijf, dan kun je er ook om denken om je paneelgordijnen te laten bedrukken met je bedrijfslogo en ze bovendien te bestellen in je bedrijfskleuren. Zo wordt je raamdecoratie meer dan alleen zonwering en werken ze aan je naamsbekendheid.

Meer lezen?

>Creëer een unieke sfeer met houten jaloezieën
>
 Screens voor de perfecte zonwering

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *