AC batterij Enphase Energy nu beschikbaar voor totaaloplossing energie thuis

Enphase Energy, Inc., een wereldwijd energietechnologiebedrijf en ’s werelds toonaangevende leverancier van zogenaamde micro-omvormers, heeft bekend gemaakt dat het zijn AC batterij-oplossing beschikbaar stelt voor installateurs en consumenten in de Benelux regio. De Enphase AC-batterij is een belangrijk onderdeel van de Enphase Home Energy Solution, een  geïntegreerde oplossing dat zonne-energie, energiebeheersing en opslag combineert.

“We zijn blij met de groeiende vraag van zowel installateurs als huiseigenaren in de Benelux-regio voor het batterijopslagsysteem van Enphase ,” aldus Robert Gruijters, marketing directeur, EMEA bij Enphase Energy. “Een energieopslagoplossing van 4.8kWh kan door  één persoon in minder dan twee uur worden geinstalleerd. Feedback van installateurs uit andere landen geeft aan dat de Enphase AC batterijopslagsysteem de eenvoudigste en veiligste oplossing is die de markt op dit moment aanbiedt.

De modulaire grootte van 1.2kWh per Enphase AC-batterij stelt installateurs in staat om elke installatie op maat te maken en om de unieke energiebehoeften van huiseigenaren te kunnen aanpassen.Tevens biedt deze oplossing de flexibiliteit om in de toekomst nog meer batterijen te kunnen toevoegen, wanneer het energieverbruik van huiseigenaren over de tijd verandert. De flexibele aard van de AC-architectuur en het softwareplatform heeft het systeem maximaal voorbereid op de toekomstige regelgeving en tariefveranderingen. “De kleine en modulaire AC-batterijen van Enphase zijn eenvoudig te installeren, veilig en zijn beschikbaar voor zowel consumenten met een bestaand zonne-energiesysteem alsmede consumenten die op het punt staan om een zonne-energiesysteem aan te schaffen,” zei Peter van Berkel, algemeen directeur EMEA bij Enphase Energy. “We geloven dat door onze bewezen track record in meer volwassen markten zoals Australië, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, onze energieopslagoplossing goed ontvangen wordt in de Benelux-regio. ”

De Enphase AC batterij is nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Enphase distributeurs in de Benelux regio.

– advertorial –

Meer energie?

Vandebron versnelt energietransitie met innovatieve services elektrisch rijden
Energie besparen doe je zo

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *