Een eiken eettafel in je duurzame keuken

Een eiken eettafel in je duurzame keuken

Duurzaam wonen heeft te maken met energie besparen, afval scheiden, hergebruik van materialen en gebruik van materialen met een lange levensduur. Maar het gaat verder dan dat. Duurzaam wonen is ook wonen op een plek met comfort. Een plek waar je je gelukkig voelt. Een plek die goed is voor je gezondheid. En een plek die past bij je financiële huishouden. Eén van de ruimtes in huis waar je duurzaam wonen goed kunt toepassen, is de open keuken. De open keuken creëert verbinding met je huisgenoten. Het is de plek waar je je het meest bevindt. Een eiken eettafel past daar perfect bij.

Samenzijn aan de keukentafel

Hoe leuk is het om een open keuken te hebben met daarin een grote eettafel? De eettafel vormt de centrale plek in de leefkeuken. Vanuit het kookeiland heb je zicht op de mensen die aan tafel zitten. Het is de plek om spelletjes te spelen, te werken en te borrelen. Vooral het samenzijn creëert een uniek gevoel. De eettafel heeft dus een belangrijke functie. Des te meer reden om voor een duurzame eettafel te kiezen. Denk aan een eettafel van eikenhout. Hout brengt niet alleen een warme sfeer in huis, maar het kent ook een lange levensduur. Eikenhout is een harde houtsoort, dat prima tegen een stootje kan. Daarnaast past het goed bij andere materialen. Je combineert de eettafel eenvoudig met een eiken kast, betonlook vloer en witte strakke muren. Liever een industriële look? Ook dat is mogelijk. Met een eikenhouten tafel heb je dus altijd een gezellige tafel die lange tijd meegaat én die past bij je interieur. Desondanks is het belangrijk om de tafel zorgvuldig uit te kiezen. De keuze is reuze.

Eiken keukentafel voor ieder budget

Duurzaam wonen is belangrijk, maar het moet wél passen binnen je budget. Bij Oakwell hebben ze voor ieder budget een mooie, eiken tafel op maat. Zo bestaan er standaard afmetingen, maar is een tafel op maat ook mogelijk. Heb je een grote keuken? Dan is het natuurlijk gaaf om een net zo’n grote eettafel te hebben staan. Naast de grootte is ook de stijl van belang. Je wil wel dat deze past in het huidige interieur. Als je op zoek bent naar een stoere eiken eettafel in je industriële interieur, passen daar perfect U- of X-vormige poten bij. In een modern, strak interieur passen massief eiken poten weer beter. Zoals je leest, zijn er een hoop afwegingen die je moet maken voor de aanschaf. En dan hebben we het nog niet over de kleur gehad. Vraag daarom gerust om advies van de verkoopadviseur! Diegene kan je ook meer informatie geven over de duurzaamheid.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door De Marketing Reus.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.