Gebruikt en toch nieuw: vloerkleden!

De vloerkleden van OotjersArt.

Een vloerkleed…wat is er nu zo bijzonder aan een vloerkleed? Kijk maar eens naar de vloerkleden op www.OotjersArt.nl . Wat is daar nu niet bijzonder aan?

Ten eerste, de vloerkleden zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal. Niet van opgekochte fabriekspartijen, maar echt van wat door een ander wordt weggegooid. Het motto van OotjersArt is niet voor niets “gebruikt en toch nieuw”. Het materiaal is overigens altijd katoen.
Wat hierdoor een logisch vervolg is… De vloerkleden kunnen in de wasmachine. Hoe praktisch kan het zijn? Nooit meer met tapijtreiniger aan de slag, maar gewoon in de wasmachine.

Ten tweede, de vorm en kleursamenstelling van het vloerkleed. De vorm is rond. Organisch en reuze sterk. De kleuren kunnen zelf gekozen worden. Moet het vloerkleed een echte eyecatcher zijn? Of hangt er in de kamer al een schilderij en moet het vloerkleed rustig op de achtergrond aanwezig zijn? Het kan allemaal. Op kleur en maat gemaakt, dat is wat Linda het meeste doet. Een vloerkleed is zo persoonlijk… Bij OotjersArt kan je je wensen kenbaar maken en daar wordt het “perfecte”vloerkleed gemaakt.

Ten derde en als laatste, de prijs… Ja, die is ook bijzonder. Nee, niet bijzonder hoog! Door het gebruik van het materiaal is de prijs ook erg leuk. Voor het op kleur en maat gemaakt wordt geen meerprijs berekend. Als het vloerkleed niet naar wens is, ben je ook niet verplicht het te kopen. Geen aanbetaling voor een op kleur en maat gemaakt vloerkleed. Het kan zelfs geretourneerd worden.

Al met al, de vloerkleden van OotjersArt zijn aan alle kanten echt bijzonder. Het materiaal, vorm, kleur en maat. Als dit nu geen bijzondere indruk achterlaat.

www.OotjersArt.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *