Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon

Nationale groene kadobon

Dagelijks geven èn krijgen we cadeaus. En misschien ben jij al bezig met de decembercadeaus? Het liefst geef je iets dat past bij de ontvanger èn een cadeau waar je zelf achter staat. Reguliere cadeaus laten helaas vaak hun sporen na in onze natuur en onze gezondheid.

Van de Redactie

Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze geproduceerd, kosten weinig energie en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien zijn deze producten vaak beter voor onze gezondheid doordat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Met een Nationale Groene Kadobon geef je altijd een duurzaam cadeau!

We Love groene kadobonHappy towels groene kadobon

Duurzame cadeaus om zelf online te kiezen

Cadeaukaarten zien we tegenwoordig al overal, maar een duurzame cadeaubon? Die is er wel, de Nationale Groene Kadobon! Met een Nationale Groene Kadobon kun je zelf online een duurzaam en geschikt cadeau uitzoeken op het gebied van verzorging, voeding, babyproducten, fashion, wonen, slapen, huishouden en energiebesparen.
De Nationale Groene Kadobon heeft hiervoor de aangesloten duurzame webwinkels zorgvuldig geselecteerd: zij bieden enkel ecologische, biologische en Fairtrade verantwoorde producten van goede kwaliteit. En vaak met een bijzonder verhaal. Kies uit natuurlijke verzorgingsproducten zonder hormoonverstorende stoffen, biologisch eten en drinken, eco lunchboxen, plasticvrije drinkbekers, kleding van biologisch katoen, veilige BPA-vrije babyflesjes, gifvrij speelgoed, energiebesparende producten, Fairtrade tassen en eerlijke, handgemaakte sieraden.
Wil je consuminderen? Je kunt de Nationale Groene Kadobon ook inwisselen bij meer dan 3.000 goede doelen.

duurzaam kerst kado

Gemak

Kijk op de website www.nationalegroenekadobon.nl voor de aangesloten duurzame webwinkels waar je de ‘groene kadobon’ gemakkelijk kunt inwisselen. Ontvang de Nationale Groene Kadobon direct per email om te printen en cadeau te geven. Of laat het verzenden met een persoonlijke boodschap. Ook ideaal als last-minute geschenk! Met een ‘groene bon’ bespaar je tijd en energie en geef je een cadeau met een goed gevoel!

Nationale Groene Kadobon ook als duurzaam kerstpakket

Ook een Kerstpakket heeft een grote impact op milieu en gezondheid. De inhoud van een traditioneel Kerstpakket wordt vaak weggegooid en is meestal verpakt in plastic. Gelukkig kiezen steeds meer bedrijven voor een duurzaam Kerstpakket. Hiermee kunnen bedrijven en hun collega’s gemakkelijk een mooie bijdrage leveren aan een betere wereld!
Een mooi voorbeeld is De Nationale Groene Kadobon. Wissel ‘m in bij de aangesloten duurzame webwinkels waar bedrijven en collega’s zelf online een geschikt duurzaam Kerstcadeau kunnen uitkiezen. Handig! Zo weet je zeker dat iedereen blij is met het Kerstpakket en ga je verspilling tegen. Je maakt het extra persoonlijk met een persoonlijke (Kerst)boodschap en laat het afleveren als cadeaukaart in een luxe envelop of feestelijke Kerstverpakking. Een cadeaukaart in eigen huisstijl is ook mogelijk.

groene kadobon duurzaam kerstpakket

De Nationale Groene Kadobon is een duurzaam Kerstpakket om zelf online te kiezen en te (laten) genieten met een goed gevoel!
www.nationalegroenekadobon.nl

Meer lezen:
Enjoy & Do Good: Duurzaam Design
> Natuurlijke deodorant maken of kopen?
> Milieubewust verbouwen

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *