Geef vluchtelingen op Wereld VluchtelingenDag licht met #LightFor51

#LightFor51

Prachtige actie WakaWaka!

#LightFor51 – Voor Wereld VluchtelingenDag 2015 vragen The International Rescue Committee (IRC) en de social enterprise WakaWaka aandacht voor de 51 miljoen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn als gevolg van humanitaire crises.

WakaWaka roept iedereen op tussen 15 en 21 juni een foto van zichzelf te maken met gesloten ogen en deze op Facebook, Twitter of Instagram te plaatsen met de hashtag #LightFor51. Door mee te doen aan #LightFor51 steun je op deze manier de 51 miljoen vluchtelingen wereldwijd die licht in het donker nodig hebben. Voor elke foto gepost met #LightFor51, zal WakaWaka een zaklamp op zonne-energie doneren aan één van deze 51 miljoen moeders, vaders, dochters en zoons die op de vlucht zijn en zonder elektriciteit leven.

Doe dus ook mee!

  • Neem een foto (selfie) met gesloten ogen
  • Tag je foto met #LightFor51 op Facebook, Twitter en/of Instagram
  • WakaWaka doneert dan een solar zaklamp aan The International Rescue Committee.

WakaWaka
is de producent van lampen/opladers op zonne-energie. Licht en stroom onmisbaar is voor vluchtelingen om ‘s avonds veilig te kunnen leven en in contact te blijven met hun familie en geliefden. WakaWaka is een bron van licht voor de miljoenen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn als gevolg van humanitaire crises.

Voor meer informatie rond the #LightFor51 campagne, ga naar
www.waka-waka.com/lightfor51
en volg WakaWaka op Twitter: @WakaWakaLight

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *