Natuurlijk schoonmaken met kinderen in huis

De natuurlijke uitblinker

Schoonmaakazijn, ideaal om schoon te maken zowel in als om het huis.

Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn biedt een milieu- en budgetvriendelijk product met een krachtige werking. Verkrijgbaar in frisse geuren zoals Lavendel, Eucalyptus, Citroen, Dennen, Oceaan en Bloemen. De fles is gemaakt van gerecycled PET-materiaal en ziet er ook nog gezellig uit in het schoonmaakkastje. Eindelijk effectief schoonmaken met een schoon geweten.

Handige schoonmaaktips voor ouders met kinderen

Kinderen kunnen veel vies maken tijdens het ontdekken van de wereld. Gelukkig is er Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Hieronder wat handige tips voor het gebruik van Groenland.

  1. Heeft uw kind per ongeluk vlekken in het tapijt gemaakt? Meng Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn in een emmer water. Gebruik hiervoor 1 deel Groenland Original op 10 delen water. Neem een stevige spons, dweil of doek, die niet afgeeft. Drenk deze in het water met azijn, maar zorg ervoor dat die niet te nat is. Voorzichtig het tapijt of de mat schoonwrijven. Probeer het eerst uit in een onopvallend hoekje, om te kijken wat het effect is. Over het algemeen zal water met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn geen probleem opleveren. Tevreden? Maak dan de hele mat of vloerbedekking ermee schoon. Ventileer de ruimte goed om de mat te laten drogen.
  2. Kinderen kunnen in hun enthousiasme overal hun stickers op plakken. Gelukkig zijn deze weer makkelijk te verwijder met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Stickers op ramen of kasten verwijderd u met een doek gedrenkt in Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Of giet de onverdunde Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn in een spuitfles. Spuit een aantal keren op de sticker. Binnen een paar uur moet de sticker loslaten. Let altijd goed op met andere materialen of deze bestand zijn tegen schoonmaakazijn.
  3. Zijn er tijdens het buitenspelen vieze vlekken op de mooie kleren van uw kind gekomen? Deze vlekken kunt u makkelijk verwijderen met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Wrijf de vlek eruit met azijn en was de kleding daarna in de gewone was. Of laat de kleren een nachtje in een emmer gevuld met water en een scheut azijn staan en stop daarna in de gewone was.

Bekijk www.schoonmaakazijn.nl en www.azijn.nl voor handige schoonmaaktips met azijn.

Meer voor kinderen in huis:

Alleen op dit kindermatras is het goed slapen
Gezonde tussendoortjes – tips van Kinderbuik&co

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.