Handige tips voor mannen die schoonmaken!

Je hebt het misschien al eens zien staan in de winkelschappen: Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Dit vernieuwde product heeft een natuurlijke oorsprong en is biologisch afbreekbaar en betaalbaar, wat geheel aansluit op de toenemende consumentenvraag naar milieu- en budgetvriendelijke schoonmaakmiddelen met een krachtige werking. Eindelijk: effectief schoonmaken met een schoon geweten…

Handige tips voor mannen die schoonmaken

Mannen maken uiteraard ook schoon, zowel in als om het huis. Om het de mannen wat makkelijker te maken heeft Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn wat handige tips:

  • De tuinmeubelen schoonmaken gaat gemakkelijk met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Vul een emmer water met een goede scheut. Maak met een spons of doek de tuinmeubelen schoon. Hardnekkige plekken zijn te verwijderen door een doek gedrenkt in onverdunde schoonmaakazijn te gebruiken.
  • Lederen bekleding schoonmaken van uw auto doet u met een warm sopje van Groenland
    Natuurlijk Schoonmaakazijn en water. Spoel goed na met water en zeep. Het leer krijgt zo een extra glans. Probeer altijd eerst een onopvallend hoekje uit, wat de reactie is van het leer. Bij wat ouder leer staan de poriën een beetje open en kan het effect anders zijn dan bij glad leer.
  • De tegels schrobben kan ook met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Vul een emmer met warm water en doe er een flinke scheut schoonmaakazijn bij. Zo worden de tegels weer lekker fris. Denk wel om kalkhoudende tegels en voegen. Schoonmaakazijn heeft een ontkalkende werking, dus altijd goed nabehandelen met water.
  • De caravan of de boot kunnen ook zo af en toe wel een schrobbeurt gebruiken. Vul een emmer met warm water en voeg hier Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn aan toe. Behandel afhankelijk van het materiaal met een borstel of zachte doek. Denk om de rubbers, want deze kunnen bij regelmatig contact met schoonmaakazijn wat uitdrogen.  Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn

Bekijk www.schoonmaakazijn.nl en www.azijn.nl voor meer handige schoonmaaktips met azijn.

Meer lezen?

EKO de prullenbak die jou helpt afval te scheiden!
VintyKids: bouw mee aan je eigen duurzame modekringloop!

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.