Mail & Win: afvalbak bespaart tot 80% plastic afval


Weggooien en pletten zonder moeite!

De Plettum is een stijlvolle, milieubewuste afvalbak met een innovatief pletsysteem. Met dit systeem kunt u plastic afval in de afvalzak persen en comprimeren. Dat maakt het mogelijk om twee keer zoveel plastic afval kwijt te kunnen in een zak. De Plettum afvalbak is ontworpen voor het scheiden van plastic, maar kan ook voor gewoon huisvuil gebruikt worden (inclusief pletfunctie).

De afvalemmer bestaat uit een onderste en een bovenste bus die over elkaar heen schuiven. Door het deksel dicht te doen en op het deksel te duwen, perst u zonder moeite het afval in de emmer. Als u een aanvullend geurfilter in het deksel plaatst, blijft de afvalbak bovendien altijd fris ruiken.

U plaatst een 25 liter afvalzak in de Plettum afvalbak. Om de zoveel tijd duwt u met beide handen de deksel eenvoudig naar beneden. Het afval in de zak wordt dan geplet. Op deze manier past er tot wel twee keer zoveel afval in een zak en reduceert u het aantal afvalzakken. Door het aantal afvalzakken te reduceren en plastic te recyclen, helpt u mee aan een duurzamere omgeving. Plettum is een schone en duurzame oplossing voor scheiden van plastic afval en is ook geschikt voor gewoon restafval.De voordelen
geen losse plastic zakken in de keuken
2x meer afval in een zak door innovatief pletsysteem
gebruik minder afvalzakken, minder afvalkosten, minder vervoer van lucht, minder volle zakken in huis
duurzaam en slim plastic recyclen

Productspecificaties
robuuste RVS Nederlands design afvalbak
inhoud 25 liter, capaciteit 60 liter afval
totale hoogte 80 cm, doorsnede deksel 31 cm
eenvoudig reinigbare kunststof deksel
eenvoudig met de hand te persen
mogelijkheid tot plaatsen geurfilterPlettum afvalzakken
Plettum biedt speciale afvalzakken aan van 25 liter, die extra stevig zijn en geschikt om wel 60 liter plastic in te persen. De afvalzakken hebben een trekband om schoon en snel uw afvalzak te kunnen verwisselen.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *