Mail & Win: Zelfklevende duurzame bamboevloer van MOSO


Zelfklevende, duurzame bamboevloer van MOSO.

MOSO lanceert de zelfklevende Unibamboo vloer. Deze innovatieve bamboevloer combineert de positieve aspecten van tapijt of vinyl, zoals het plaatsingsgemak en de grote variatie aan kleuren, met de natuurlijke, warme uitstraling van een houten vloer. De zelfklevende onderkant van Unibamboo en de gunstige prijsstelling maakt deze vloer uitermate geschikt voor doe-het-zelvers.

Bamboe als nieuwe grondstof

Een van de grootste bedreigingen in deze wereld is ongetwijfeld de ongelimiteerde exploitatie van natuurlijke grondstoffen. Met name onze tropische bossen lopen in dit opzicht groot gevaar. MOSO biedt een uiterst zinvol alternatief: snelgroeiend bamboe in plaats van hout!
Hoewel de reuzenbamboe genaamd “Moso” formeel een gras is en geen hout, lijkt het dankzij haar natuurlijke uitstraling wel erg op hout, maar heeft het extra voordelen. In tegenstelling tot hout kan Moso bamboe gezien worden als een onuitputtelijke grondstof. Het groeit enorm snel (tot 1 meter per dag!) en aangezien alleen de oude stammen worden geoogst, krijgt de jonge bamboe meer ruimte om te groeien voor nog hogere oogstopbrengsten. Deze unieke combinatie van eigenschappen maakt het de perfecte grondstof voor de productie van MOSO bamboevloeren, waaronder Unibamboo.

Unibamboo – de laatste innovatie in bamboe
MOSO Unibamboo is een uniek, gepatenteerd vloerproduct welke de voordelen van tapijt / vinyl combineert met de natuurlijke charme en warme uitstraling van bamboe. Dit innovatieve product bestaat uit een dunne toplaag van bamboe strips die geperst zijn op een zelfklevende rug. Hierdoor ontstaat een flexibele en zeer voordelige bamboevloer (€23 – €28 per vierkante meter).
Vanwege de flexibiliteit, het lage gewicht en de geringe dikte is Unibamboo ook erg geschikt in renovatieprojecten, omdat het prima bovenop bestaande vloeren geplaatst kan worden.
Dankzij de zelfklevende rug is Unibamboo zeer makkelijk te plaatsen (geen lijm nodig). Omdat de toplaag uit puur bamboe bestaat is Unibamboo anti-statisch & anti-allergisch en daardoor ook een gezonde keuze.
MOSO geeft 10 jaar garantie op alle Unibamboo vloeren. Unibamboo is beschikbaar als tegel (500x500x3mm) of als plank (900x180x3mm), in een ruime keuze aan trendy kleuren en afwerkingen.

Voor meer informatie over unibamboo: www.unibamboo.nl
Voor het volledige assortiment bamboevloeren van MOSO www.moso-bamboe.nl/vloeren

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *