Natuurlijke producten bij jou in huis

Hou je van een frisse, natuurlijke look bij jou in huis? Zorg dan dat je deze producten in ieder geval meeneemt in jouw avontuurlijke en origineel interieur.

Materialen

Een natuurlijke look kan je met diverse materialen bereiken: metaal, hout en beton vormen hier de basis om het geheel mooi te maken. Je ziet deze stijl ook terug in vintage en industriële inrichtingen. Een landelijke inrichting kom erg in de buurt bij deze stijl waarbij vooral hout de boventoon voert voor een warme uitstraling.

Lees ook: Fair of Fake: Plastic free!

Laat de muren en andere onderdelen in originele staat

Voor een mooie natuurlijke look kan je al beginnen bij de muren. Zorg in ieder geval dat je betonnen en bakstenen muren niet overschildert, maar laat de robuuste, originele uitstraling staan. Deze muren maken de trend en hebben een grote impact op het geheel. Plaats/hang hier nog wat extra leuke accessoires om het geheel af te ronden.

Tafels

Qua keuze kan je met tafels heel veel richtingen op. Betonnen tafels vormen een mooie eyecatcher als eettafel en zorgen voor een mooie overgang dankzij de vaak lichtere kleur in het geheel. Een ander origineel idee waar je aan kunt denken is boomstamtafels. Hierbij wordt de warme uitstraling nog eens extra benadrukt in het geheel. Boomstamtafels zijn daarbij ook nog eens extra sterk en gaan erg lang mee. Zo kan je allerlei meubels, groot of klein, gebruiken in ruimtes.

De keuken

Ook de keuken kan je meenemen in de verbouwing. Maak natuurlijke kasten door gebruik te maken van hout, subtiele verlichting die het geheel in het zonnetje zet. Bij een open keuken kan je hier een mooie houten of betonnen tafel plaatsen met leuke stoelen.

Meer inspiratie?

Yumeko’s fairtrade keten voor vrouwen
Huishoudens krijgen fors hogere energierekening

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.