Nieuw bij Heuga: Sancho pepper, bamboo en wasabi


Natuurlijk wonen op een duurzame vloer.

Duurzaam, kleurrijk en eigentijds. Heuga introduceert met tapijtlijn Smart Sense een nieuwe dimensie in vloeren. Niet alleen wordt de lijn op milieuverantwoorde wijze geproduceerd, de natuurlijke kleuren en patronen zorgen voor een hippe, trendy of juist strakke uitstraling. De keuze is aan de koper. Elke van de tien op de Japanse natuur geïnspireerde kleuren kent zes verschillende patronen voor een persoonlijk lijnenspel.

Duurzame productie
Smart Sense is een uiterst duurzaam product. Het wordt op milieuverantwoorde wijze geproduceerd en bestaat voor 60% uit gerecycled materiaal. Door de innovatieve Microtuft methode wordt minder garen gebruikt zonder aan kwaliteit in te leveren. Deze techniek komt daarnaast tevens het onderhoudsgemak en de akoestiek ten goede. Met een klasse 33 certificering zijn de vloeren tegen het meest intensieve woongebruik bestand. Bovendien kan Smart Sense tapijt in een willekeurige legrichting worden geplaatst waardoor snijverlies tot een minimum beperkt blijft.

Natuurlijke kleuren, persoonlijke patronen
Smart Sense biedt de keuze uit een palet van tien natuurlijke kleuren, geïnspireerd op de Japanse natuur. Zo verwijst Sancho Pepper naar de intense smaak van donkerbruine peper en geeft de lichtbruine Bamboo de rust van een ruisend bamboebos weer. De dieprode Red Sun is intens als de Japanse zonsondergang en Wasabi heeft een pittige frisgroene kleur. Elk van de vier kleuropties wordt geleverd in zes verschillende patronen, waardoor elk gewenst design mogelijk is. Parallel voor rust en ruimte of juist asymmetrisch voor meer dynamiek – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Prijs en verkrijgbaarheid
Smart Sense is verkrijgbaar bij de betere interieurwinkels voor € 38,- per m2. Het installeren van de vloertegels van 50cm x 50cm is snel en eenvoudig.

Over Heuga
Heuga maakt modulaire vloerbedekking voor alle ruimten in huis. Met innovatieve en praktische oplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten zet Heuga al ruim 50 jaar de toon op het gebied van tapijttegels. Als onderdeel van Interface is het beleid er al sinds 1994 op gericht om door middel van design en innovatie in 2020 een volledig duurzaam bedrijf te zijn en zelfs een herstellende bijdrage aan het milieu te kunnen leveren, de zogenoemde ‘Mission Zero’. Zie ook www.heuga.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *