Nieuw in Nederland: Italiaans eco servies met natuurlijke uitstraling

100% biologisch afbreekbaar servies!

Vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland: 100% biologisch afbreekbaar servies en couvert van Bitossi Home in warm wit en lichtbruin. Gemaakt van bamboe met liefde voor de natuur; het perfecte servies voor een stylish picknick in het park of gewoon in huis.

image001

Stijlvol met liefde voor de natuur
De Bitossi Home bio lijn ontstond uit het verlangen om stijlvol servies te ontwikkelen waarbij gebruiksgemak hoog in het vaandel staat zónder concessies te doen aan milieuvriendelijkheid en met respect voor de natuur. In hun zoektocht naar een ecologisch verantwoorde vervanger van plastic ontdekte Bitossi Home de kracht van bamboe. Bamboe groeit snel zonder gebruik van pesticiden of andere chemicaliën en is 100% biologisch afbreekbaar. Een duurzaam en sterk materiaal; uitermate geschikt voor een natuurlijke lijn serviesgoed.

Bitossi Home bio is momenteel exclusief verkrijgbaar op www.leeff.com. “Bitossi Home’s decennialange ervaring met het ontwerpen van tafelgerei en passie voor een natuurlijk productieproces, creeërt een unieke productlijn waarin stijlvol design en natuur samenkomen”, vertelt Arjan de Knegt, creatief directeur van Leeff. “Een productlijn die niet alleen de natuur ontziet maar ook bijzondere momenten in en om huis verrijkt”.image003

Bitossi Home bio; de collectie
De Bitossi Home bio lijn op leeff.com bestaat uit negen unieke producten, verkrijgbaar in twee kleuren: bianco en marrone. De Bitossi Home bio producten staan hieronder weergegeven en zijn direct verkrijgbaar op leeff.com.

Vergiet biodegradable                                   

image019

 

Afmeting: 30 cm (diameter)
Prijs: €14,95

 

Slacouvert biodegradable

image020

  Prijs: €6,95
 

Mueslikom biodegradable


image021

Afmeting: 14,4 cm (diameter)
Prijs: €5,95

 

Slakom biodegradable


image004

Afmeting: 25 cm (diameter)
Prijs: €14,95

 

Beker biodegradable

image023

Afmeting: 9 cm (hoogte)
Prijs: €3,60

 

Borden biodegradable


image024

Afmeting:
Ontbijtbord: 20,8 cm (diameter)
Diep bord: 18 cm (diameter)
Dinerbord: 30 cm (diameter)
Prijs:
Ontbijtbord: €5,95
Diep bord: €8,95
Dinerbord: €11,95

 

Dienblad biodegradable

image025

Afmeting: 53×35 cm.
Prijs: €27,95

 

Over Leeff
Leeff bedenkt en ontwerpt producten voor in en rond het huis. Stoere producten met een warme uitstraling, die de mooie momenten van het leven extra bijzonder maken. Daarnaast is Leeff altijd op zoek naar authentieke merken die passen bij de filosofie van Leeff en een rijke aanvulling zijn op de collectie. Alle producten van Leeff én de aanvullende merken komen samen in de online concept store op www.leeff.com.

Logo Leeff

Lees ook:
> Haal eco-design kinderservies in huis
> Bio Futura: primeur herbruikbaar servies van rijsthulzen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *