TONZONdoetWAT zonder verzendkosten

TONZON is een van de klimaatpartners van de overheid.  De bijdrage van dit bedrijf aan de campagne is een tijdelijke actie waarbij diverse energiebesparende producten zonder verzendkosten worden verstuurd. Met de code tonzondoetwat kun je bepaalde producten in de webshop bestellen die vervolgens zonder verzendkosten worden verstuurd. Het gaat om producten die door de brievenbus passen. Je moet daarbij denken aan:

TONZON HR-folies

HR-Radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet op de achterzijde van de radiator.
HR-Bandagefolie die om geïsoleerde buizen wordt gewikkeld en de warmtestraling wegneemt.
HR-ketelfolie die de uitstraling wegneemt van de CV-ketel waardoor het stookhok minder wordt opgewarmd. Deze folie is ook te gebruiken om een close-in boiler of gewone boiler in te pakken.

Daarmee is bij een close-in boiler een besparing gemeten van 100 kWh op jaar basis. Deze producten worden ook aangeboden in een voordelige combinatie wat het CV-optimaliseringspakket wordt genoemd. Al deze producten gelden als zeer klimaatefficiënt omdat de energie die nodig is voor grondstof, fabricage, verpakken, transport en applicatie al binnen enkele winterdagen is terugverdiend.

Warmtepads

TONZON heeft het assortiment uitgebreid met warmtepads. Die kunnen worden beschouwd als warmtebatterijen. Door ze zachtjes aan de kook te brengen, smelt het zout. Daarbij wordt veel warmte opgenomen. Deze warmte kun op ieder moment weer vrijlaten komen door een metalen rondje enkel keren te knikken. Ze zijn er in drie formaten. De handwarmer is een kleine ronde die je in je handschoenen kunt stoppen. De voetwarmer is ovaal en kan twee keer meer warmte bevatten. Deze kun je in je pantoffels stoppen. De grote bilwarmer kun je gebruiken als kruikje in je bed.
Ze zijn los verkrijgbaar en in een set met 2 handwarmers, 2 voetwarmers en 2 bilwarmers.

Nooit meer koude handen

Deze warmtebatterijen zijn ideaal voor mensen die kouwelijk zijn aangelegd, voor reumapatiënten en demente personen die vaak koude handen hebben. Ze worden ook gebruikt door mensen die wat spartaanser willen wonen. Waarom een hele woning verwarmen als je alleen jezelf warm wilt houden? Door een lagere binnentemperatuur aan te houden kun je veel gas besparen. Daarom vallen deze warmtepads ook onder de energiebesparende producten en worden dus met dezelfde kortingscode tonzondoetwat zonder verzendkosten opgestuurd.

Infraroodpanelen

Niet onder de actie vallen producten die niet door de brievenbus kunnen zoals de infraroodpanelen. TONZON heeft al een robuust paneel van 700 Watt voor slechts € 299,50. Inclusief verzendkosten komt dit neer op € 314,25. De panelen worden aan de voorkant zeer snel warm omdat aan de achterkant vrijwel geen warmte verloren gaat. Ze zijn ideaal voor plekken waar maar korte tijd warmte nodig is en voor mensen met zonnepanelen, die stroom overhouden.

Je vindt alle producten in de webshop van www.tonzon.nl/webshopen vergeet de  kortingscode tonzondoetwat niet!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *