Tiny houses en kavels op TinyFindy

Tiny House

Dé online marktplaats voor tiny houses!

Consuminderen en het milieu zijn hot en de huizenprijzen sky high. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat veel mensen (vooral jongeren) kritisch kijken naar de woonruimte die ze écht nodig hebbenDroomhuis tiny house. Een klein huis heeft veel voordelen. Het is goedkoper, er is minder ruimte voor overbodige spullen en de impact op het milieu is vele malen lager. De trend tiny houses is uit de Verenigde Staten komen overwaaien. Alhoewel de woonvorm in Nederland nog in de kinderschoenen staat, dromen veel mensen inmiddels van wonen in een tiny house … en heus niet alleen jongeren.

Wanneer is een klein huis een tiny house?

Om maar met het eerste misverstand te beginnen: een tiny house is geen tweede woning noch een vakantiehuisje. Het is een primaire, volwaardige woning van maximaal 50 m2 en is niet per definitie mobiel. Eigenaars van een tiny house willen een eenvoudig, duurzaam leven leiden, gericht op duurzaamheid en minder consumeren.

Elk tiny house is maatwerk en dus uniek. De eigenaar kan de woning zo laten ontwerpen en maken als hij/zij wil. Er wordt heel slim gebruik gemaakt van ruimte en innovatieve technologieën. Kwaliteit en vormgeving zijn belangrijk.

Lancering website TinyFindy

NIEUW: TinyFindy. Een website met vraag en aanbod van tiny houses en woonlocaties voor deze woonvorm. Het is nog niet precies bekend wanneer de site wordt gelanceerd. Waarschijnlijk een dezer dagen, want de geplande datum is vóór de Kerst. Via deze site kunnen tiny houses te koop of te huur worden aangeboden, maar ook kavels die geschikt zijn voor bewoning. Dus als je een  kavel of een tiny house zoekt dan maakt de website TinyFindy dat een stuk eenvoudiger voor je. Gelukkig is het ook mogelijk om een alert in te stellen. Je ontvangt dan een mail met aanbod dat voldoet aan je zoekopdracht. Een soort funda voor tiny houses dus.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de site. Wil je worden geïnformeerd over de lancering van TinyFindy? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van www.tinyfindy.nl en je bent er gegarandeerd op tijd bij!

Meer lezen?

Milieubewust verbouwen
Het kan gewoon: zelf zonne-energie produceren is voor iedereen een keuze

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *