Digi-Magazine

Communicatie is tegenwoordig een onmisbare schakel om uw bedrijf tot een succes te maken. Dat geldt zowel voor interne als externe communicatie. De Betere Wereld heeft een krachtige, laagdrempelige en visuele tool om extra aandacht te genereren voor uw producten of diensten: het Digi-magazine. Hiermee zet u al uw producten of diensten heel eenvoudig om in een digitaal en bladerbare brochure.

digi magazine    digi magazine digi magazine    digi magazine
Digi-Magazine Versapers

Waarom een Digi-Magazine?
Digi-Magazine is een krachtige manier om uw producten of diensten op een visuele manier weer te geven. De combinatie van tekst, beeld en linkjes zorgt voor maximale beleving en kennisoverdracht aan uw doelgroep. De voordelen van een Digi-Magazine worden hieronder beschreven:

Voordelen voor uw bedrijf of organisatie
■ Overal toegang tot uw Digi-Magazine
■ 24/7 beschikbaar
■ Afgestemd op uw wensen
■ Visueel, aantrekkelijk en interactief
■ Te gebruiken in uw communicatiekanalen zoals social media, website en nieuwsbrief
■ Meer traffic voor uw product of dienst
■ Lange houdbaarheidsdatum
■ Optimaal beleving rondom uw product of dienst
■ Professionele opmaak
■ Inzicht in de statistieken
■ Rechtenvrij te gebruiken

Naast de bovengenoemde voordelen, bieden wij u ook een helpende hand bij het uitzetten van het Digi-Magazine in social media. Via onze Facebook, Twitter, Pinterest en Youtube (ruim 25000 volgers) kunnen we extra traffic genereren voor uw Digi-Magazine wat kan leiden tot meer leads. Daarnaast hebben we ook nog de wekelijkse nieuwsbrief met (13000!) abonnees.

Voordelen voor de lezers
Het Digi-Magazine levert niet alleen voordelen op voor u als bedrijf, maar ook voor uw klanten. Deze voordelen worden hieronder genoemd:

■ Overal toegang tot het Digi-Magazine
■ 24/7 beschikbaar
■ Snelle toegang tot tips, tricks en video’s via links
■ Optimaal beleving rondom het product of dienst
■ Makkelijk te gebruiken

digi magazine   digi magazinedigi magazine   digi magazine
Digi-Magazine Design Special

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het Digi-Magazine en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Stuur een mail naar almar@debeterewereld.nl.  In de mediakit hieronder vindt u alle informatie over het Digi-Magazine, waaronder de voorwaarden, prijzen en voorbeelden.