Bedaffair: ruimtebesparend, retro design bed uit 1966

Bedaffair-bed

FSC-gecertificeerd en formaldehyde-vrij

Met de STAPELLIEGE, een ruimtebesparend retro design bed creëer je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats in elke woonruimte. Of kinderen een logeerpartijtje houden of kleinkinderen te logeren komen of dat men zelf een logé krijgt, voor de studentenkamer; dit ruimtebesparend bed is een echte eye-catcher en tevens een praktische slaapmogelijkheid voor iedereen.

Het ontwerp van meubeldesigner Rolf Heide schrijft sinds 1966 design geschiedenis.
In 1966 is het bed ontworpen door meubeldesigner Rolf Heide en heeft destijds al veel furore gemaakt. In 2014 is het bed opnieuw geïntroduceerd, aangepast aan de eisen van deze tijd: FSC gecertificeerd en formaldehyde vrij.

Kinder- studenten en logeerkamers
In kinderkamers, in studentenkamers of in logeerkamers – daar waar een praktische en aantrekkelijke slaapmogelijkheid gecreëerd wordt, laat het bed zich makkelijk en eenvoudig in positie brengen.
Het bed is uitgesproken ruimtebesparend, terwijl meerdere elementen op elkaar gestapeld kunnen worden. De demontabele STAPELLIEGE bestaat uit vier houtdelen, lattenbodems, matrassen en verbindingselementen.

bedaffair-bed

Eenvoudig & duurzaam
Dit bed belichaamt designer Rolf Heide’s credo als beste: eenvoudige materialen worden op indrukwekkend logische wijze samen gevoegd en behouden door een simpele geniale inval hun typische gezicht: in dit geval door de swingende rondingen van de zijdelingse delen. Heide: “De STAPELLIEGE is als ruimtebesparend bed eenvoudig weer op te bergen. De consument kan het goed kwijt in hoeken of ruimtes die niet of weinig worden gebruikt. Of op kleinere woonoppervlaktes zoals studentenkamers en woningen in een stadscentrum. Voor de consument die op zoek is naar een flexibele oplossing om af en toe gasten te laten logeren, is een ruimtebesparend én verantwoord bed ideaal.”
stapelliege-bedaffair

Diverse uitvoeringen
Het bed onderscheidt zich door zijn retro design en is in diverse 9-laags multiplex massieve houtsoorten leverbaar, zoals gezegd FSC-gecertificeerd en formaldehyde-vrij. De STAPELLIEGE is tevens leverbaar in diverse maten.
Om de slaapkamer compleet te maken vindt u in het assortiment ook een verscheidenheid aan nachtkastjes en kasten.
De ruimtebesparende meubels zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, beuken, esdoorn, berken, walnoot en in diverse lakkleuren zoals rood, roze, geel.
bedaffair-bed

Verkrijgbaarheid en prijs
Het Retro Design ledikant STAPELLIEGE is verkrijgbaar bij www.bedaffair.nl en is verkrijgbaar vanaf € 676,- (90×200 cm) exclusief  -gifvrij natuurlatex- matras.

www.bedaffair.nl

Gerelateerde artikelen:
> Energiezuinige LED-verlichting onder het bed

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *