LED Bedlight de Luxe

Het ziet er geweldig mooi uit en is een echte interieur gadget!

Eén van de belangrijkste aspecten van het interieur is de verlichting. Het is belangrijk om een goed lichtplan te hebben zodat je weet welke verlichting optimaal is. Indirecte sfeerverlichting of juist directe spots op een werkblad of leeslamp. Of verlichting om bepaalde dingen extra uit te lichten. Wij van Skoonbeds hebben goed gekeken wat voor verlichting er nu in de slaapkamer en ‘s nachts in huis handig is en tijdens deze zoektocht hebben we het duurzame bedlicht ontdekt. We hebben dit nog nergens anders ontdekt en zijn ook blij dat we dit nu aan onze klanten mogen aanbieden.

Lees ook: Stijlvolle, houten stopcontacten.

ImageProxy.mvc

Deze verlichting is een kleine serie praktische verlichtingssets die het leven in huis comfortabel en veilig maken.
Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Er zit een duidelijke montage-instructie bij met tekening, Nerderlandse handleiding en zelfs met twee linkerhanden kunt u dit systeem binnen 15 minuten monteren. Alles wordt geleverd met zelfklevend tape. U hoeft niets te boren, schroeven of lijmen. En er zit voldoende lengte op de LED’s en snoeren om beide kanten van het bed goed te kunnen bereiken. Er zit een timer in, de sensoren reageren op beweging en licht/donker waardoor het plaatsen van schakelaars etc. niet nodig is. Het enige wat je hoeft te doen is de LED-stroken en de – sensoren onder het bed te plakken, de sensoren met elkaar te verbinden en de stekker in het stopcontact te steken.

Het systeem calibreert zichzelf in 30 seconden en klaar is Kees!

Dit systeem is ontzettend handig en perfect gemaakt voor als er ’s nachts licht nodig is in huis. Je kan dit systeem gebruiken voor de kinderkamers, badkamers, toiletbezoek of gewoon ’s ochtends je bed uitstappen zonder je partner te storen met felle lampen. Doordat de LED-strook onder het bed gemonteerd wordt, is het licht niet hinderlijk voor de ogen, maar geeft het toch de juiste verlichting om struikelen of tenen stoten te voorkomen.

ImageProxy-1.mvc

Zodra je voeten de grond raken of zodra je de kamer binnenkomt, zal de sensor de verlichting activeren en de vloer verlichten. Het is een warme gloed die de vloer verlicht. Geen felle lamp die je partner of kind direct in de ogen schijnt. Er zijn geen schakelaars nodig. De bijgeleverde sensoren zijn geluidloos en de timer kan ingesteld worden tussen 30 seconden en 10 minuten. Voldoende tijd dus om even naar de wc te gaan of om een glaasje water te drinken.

ImageProxy-1.mvcImageProxy.mvc

Dit systeem kan ook gebruikt worden in babykamers, kinderkamers, badkamers, kledingkasten. Alles om het leven voor u gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te maken. Het geeft een luxe gevoel tijdens het gebruik.

U vindt de verlichting op onze site http://skoonbeds.nl/led-bedlight/

De LED verlichting is af te halen in onze showroom of eenvoudig te bestellen op http://www.bedaffair.nl/accessoires.html

Meer lezen?

> Bedaffair een nieuwe online beddenspeciaalzaak
> Slaapproblemen?

Niets missen van De Betere Wereld?

Like hier onze Facebook pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *