Be(e) natural: 100% BDIH cosmetics voor hem en haar

traay

Behalve honing maken bijen ook bijzonder producten zoals gelee royale, propolis, bijenwas en verzamelen stuifmeel. Allemaal ingrediënten die actieve stoffen bevatten. Bij de Traay – honingmakers sinds 1977 – verwerken ze die al jaren in verzorgingsproducten. De natuurlijke Bee natural cosmetics verzorgingslijn is sinds kort vernieuwd, verbeterd en uitgebreid.

Voor zowel mannen als vrouwen is er nu een uitgebreide gezicht-, lichaam- en haarlijn. 100% BDIH gecertificeerd én plastic proof.

Eigenschappen van honing
Logisch dat we honing in verzorgingsproducten verwerken, als je weet dat:
honing natuurlijke antibacteriële eigenschappen heeft,
verschillende soorten vitamines bevat,
op natuurlijke wijze hydrateert,
en helpt je huid te reinigen.

bee naturalbee naturalbee naturalbee naturalbee naturalbee naturalbee natural

(H)eerlijke voeding voor je huid
In de Bee natural cosmetics lijn is gebruik gemaakt van biologische honing of ingrediënten die een relatie hebben met honing, zoals stuifmeel, bijenwas of propolis of die uit andere natuurlijke grondstoffen bestaan. Sinds kort zijn de producten inhoudelijk verbeterd qua ingrediënten en natuurlijke geuren, en zijn er nieuwe producten bijgekomen.

Alle producten van Bee natural cosmetics zijn 100% BDIH gecertificeerd en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, parabenen of aardolieproducten.

Wist je dat honing al eeuwenlang wordt gebruikt in de dagelijkse verzorging. Zo zou koningin Cleopatra – beschouwd als de mooiste vrouw ooit – honing in haar dagelijkse verzorging gebruiken.

Complete verzorgingslijn
Gezichtsverzorging
Een stralend gezicht met een gezonde huid valt direct op. Een goede verzorging is daarbij essentieel. Bee natural cosmetics biedt gezichtsreiniging en –verzorging voor diverse huidtypes. Zo bevat de verzorgingslijn voor de rijpere huid gelee royale.
NIEUW in het assortiment: verzorgende lipbalsems.

Haarverzorging
Voor glanzend en gezond haar is een verzorging met zachte producten op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong volgens ons het beste. Bee natural cosmetics biedt een milde reiniging met natuurlijke actieve ingrediënten. Verkrijgbaar voor verschillende haartypes in shampoo en conditioner.

Lichaamsverzorging
Het assortiment van Bee natural Cosmetics biedt alle producten om je lichaam mee te reinigen en te verzorgen, op elk moment van de dag. Doucheproducten met heerlijke geuren die je eigenlijk niet wilt afspoelen en verzorgende milk, butters en scrubs.

Baby en kind
Voor dit pure huidje wil je toch alleen maar milde verzorgingsproducten gebruiken? Bee natural cosmetics hair & body wash voor baby’s en kinderen bevatten zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die de huid van je kleintje goed verzorgen en heerlijk ruiken.

Mannenlijn NIEUW
Natuurlijk willen ook mannen genieten van een heerlijk doucheproduct. Met de hair & body wash wordt haar en lichaam in 1x gewassen. Gemaakt met milde tensiden, biologische honing en andere natuurlijke actieve stoffen, zoals biologische essentiële olie of extract.

Verpakking
Het logo op de verpakking is een verwijzing naar de honing en de groene, frisse kleur een verwijzing naar de natuur, zodat de herkomst direct duidelijk is. Prijzen vanaf € 3,99.

BDIH = duurzaam
In producten met het BDIH keurmerk mag alleen gebruik zijn gemaakt van natuurlijke (liefst biologische) grondstoffen, plantaardige oliën, wassen en vetten, kruidenextracten en essentiële olie. Bij de teelt en oogst van de ruwe stoffen moet de natuur zo min mogelijk worden gestoord. Manipulatie en modificatie van producten wordt afgewezen. Het transformeren van de grondstoffen naar cosmetica gebeurt met zo min mogelijk chemische processen. Gebruik van herwinbare en afbreekbare grondstoffen heeft de voorkeur omdat de impact op het milieu ervan veel lager is.

Meer informatie vind je op www.beenaturalcosmetics.com

 

Lees ook:
>  Natural Cosmetics van De Traay

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *