de Traay Bee natural cosmetics

Bee natural cosmetics

Ze blijven hetzelfde vrolijke en vertrouwde merk

Al sinds 1977 verwerken ze bij de Traay met de grootste zorg honing. Een natuurlijk en wonderbaarlijk product. Niet alleen lekker en goed om te eten. Honing bevat ook verzorgende eigenschappen die goed zijn voor huid en haar. Zodoende werd Bee natural in 1993 geïntroduceerd. Destijds nog onder de naam de Traay.

Aankomende tijd gaat er van alles veranderen:

• Ze hebben de naam iets veranderd in Bee natural cosmetics.

• Ze hebben de verpakkingen en uitstraling vernieuwd zodat de herkomst direct duidelijk is. Het logo is een verwijzing naar de honing. De groene, frisse verpakking is een verwijzing naar de natuur.

• Er is gekeken naar het gebruiksgemak en hygiëne: vanaf nu zitten de body scrubs en butters in een tube.

• De inhoud hebben ze ook verbeterd. Per product is er gekeken naar verbeteringen. Denk aan meer biologische ingrediënten, andere natuurlijke kleurstoffen, verbeterde samenstelling en fijne natuurlijke geuren.

• En er worden nieuwe producten geïntroduceerd zoals bijvoorbeeld een hair & bodywash voor kids, een korenbloemshampoo voor wit & grijs haar en een olijf & propolis conditioner voor droog en beschadigd haar.

Bee natural cosmetics Bee natural cosmetics Bee natural cosmetics

Ze blijven hetzelfde vrolijke en vertrouwde merk. De meeste producten bevatten honing, stuifmeel, bijenwas of propolis. En andere mooie natuurlijke ingrediënten. Bee natural cosmetics is 100% BDIH gecertificeerd, ze gebruiken geen synthetische geur- en kleurstoffen, geen siliconen, parabenen of aardolieproducten. De natuur is hun muze!

Lees ook:
>Column: Bio-logisch!
>Biologisch, 2015 het jaar van de Bodem

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *