EkoTown, nog 2 weken!

ekotown-bio

Hét biologische lifestyle festival van Nederland

Op 21 & 22 juni vindt de eerste editie plaats van EkoTown, hét biologische lifestyle festival van Nederland in het Amsterdamse Bos.

EkoTown is een gezellig en dynamisch festival voor iedereen die een gezonde manier van leven belangrijk vindt. Twee dagen lang kunnen bezoekers in dit bijzondere pop-up dorp zich laten informeren en inspireren op het gebied van biologisch eten, sport en recreatie. Zoals je van een festival mag verwachten, kun je ook volop genieten van muziek. EkoTown bestaat uit verschillende Plaza’s. Iedere Plaza is een wereld op zich en samen geven ze de mogelijkheid tot een gezonde levensstijl.

Powered by EkoPlaza
Wij spreken met Erik Does, algemeen directeur EkoPlaza over EkoTown dat geïnitieerd is door EkoPlaza. “Vanaf 2014 initiëren we vanuit EkoPlaza samen met een aantal partners en merken diverse projecten waarbij ‘de gezonde biologische lifestyle’ centraal zal staan. Steeds meer mensen zijn hierin geïnteresseerd maar zijn ook op zoek naar antwoorden en de juiste producten.
Tijdens EkoTown 2014 hebben bezoekers en organisaties alle tijd om elkaar te ontmoeten, te informeren en te inspireren over hun ‘gezonde biologische lifestyle”.

Kijk hier voor het programma, en download ook het ‘blokkenschema’ voor de zaterdag en/of zondag! 

Voor jou: korting op je entreekaart voor EkoTown
We weten zeker dat iedereen veel plezier gaat hebben op dit ongetwijfeld prachtige feest! Als extra motivatie geven wij 5 euro korting op jouw entreekaartje.., gebruik Vouchercode DBW hier: ekotown.nl/#!tickets

Lees ook:
> Oók op EkoTown: Jennifer de Jong van Sugarless
Oók op EkoTown: Ralph Moorman

 

ekotown

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *