EkoTown: alles voor jouw biologische lifestyle!

ekotown

UPDATE-2: via DeBetereWereld ontvang je 5 euro korting op je toegangskaartje!

Speciaal voor jullie, DeBetereWereld-bezoekers/lezers:
Kijk snel onderaan dit artikel hoe je je 5 euro korting op je dagkaart voor EkoTown kunt krijgen! 

Als je een biologische lifestyle belangrijk vindt, houd dan 21 & 22 juni vrij voor EkoTown! Dit weekend organiseert EkoPlaza het eerste biologische lifestylefestival van Nederland.

In het speciale pop-up dorp vind je 2 dagen lang diverse Plaza’s vol informatie en inspiratie op het gebied van biologisch eten, sport, beauty en recreatie. En natuurlijk is er muziek. En dat allemaal midden in het Amsterdamse Bos.

Plaza’s vol met een prachtig programma 
In ProefPlaza geniet je van kleine gerechtjes en ontmoet je de mensen achter de producten. Boeren en telers geven in BoerenPlaza vol passie uitleg over de herkomst van hun producten. In SportPlaza kun je via bootcamp- en yogalessen (door yoga guru Johan Noorloos) de dag een actief tintje geven (douches aanwezig). Een debat – geleidt door Felix Rottenberg – of lezing over sport, voeding, beauty of de toekomst van ons eten staat centraal in SprekersPlaza. Onder andere Wim Hof alias ‘The Iceman’ is aanwezig. Niels Geusebroek, Van Dik Hout, Tangarine, Jett Rebel, Stevie Ann en ruim 20 andere live acts zie je in MuziekPlaza. Er is een groot mainstage en kleinere podia. Voor de kleine bezoekertjes is er KidsPlaza waar ze op een speelse manier meer over voeding en beweging leren.

Duurzaam genieten
EkoTown is natuurlijk ook duurzaam genieten:
• EkoTown is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en middels carshare app’s nodigen we autoreizigers uit om samen te reizen. Kom je uit de buurt, dan loopt er een mooie fietsroute door het Amsterdamse bos naar het terrein.
• De decorstukken op het festival zijn gemaakt van afval van EkoPlaza-winkels.
• Het biologische eten wordt geserveerd in biologisch afbreekbare disposables.
• Op KidsPlaza zijn biologisch afbreekbare ballonnen, kids kunnen ‘kroepies’ maken –poppen van oude kleding– en papier van olifanten- en paardenpoep!
• Tijdens en na het festival wordt al het afval uiteraard apart gescheiden van elkaar.

ekotown-programma

Klik voor grotere versie…

Bekende namen
Ralph Moorman, gezondheidscoach: “Mijn missie is een transparante gezondheidsmarkt, zodat de consument eenvoudig een gezonde keus kan maken. EkoTown heeft als boodschap onbewerkt eten, een belangrijk onderdeel hierin.”
Van Dik Hout, band: “Wij ondersteunen gezond eten, omdat het bijdraagt aan een goed gevoel en positief in het leven staan.”
Nicolien Sauerbreij, Olympisch Kampioen snowboarden: “Om optimaal te presteren en snel te herstellen kies ik al jaren voor biologische voeding.”
Niels Geusebroek, sing-songwriter: “Ik hou van lekker eten: eten dat eerlijk en biologisch is.”
Karim Sattar, internationale make-up artist bij DrHauschka: “Ik ben geboren op een biologisch-dynamische boerderij en probeer nog steeds zo gezond mogelijk te eten. DrHauschka past perfect bij mijn levenswijze: van natuurlijk zuivere cosmetica maken ze felbegeerde producten.”

Kaarten bestellen of meer informatie? www.ekotown.nl/#!tickets resp. www.ekotown.nl

Update-2: Je krijgt als DeBetereWereld-lezer 5 euro korting op je Dagkaartje van EkoTown, als je HIER bestelt met de vouchercode: DBW 

Enjoy & Do Good ! 🙂

 

Lees ook:
> Moederdag-tip van Bedaffair

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *