Het eiland Rügen, een droom voor elk seizoen!

Rügen_bergen_wellness_winterbreak_duistland_eiland

Bergen auf Rügen

Genieten van een wellness- en winterbreak op het grootste eiland van Duitsland. Wie de wind in zijn haren wil voelen, het zout van de zee in de lucht wil proeven en het natuurproduct Rügener Heilkreide eens wil uitproberen, is hartelijk welkom op het grootste eiland van Duitsland. Geniet van wellness aan zee!

Wij bieden wellness: van Heilkreide tot een barnsteenmassage

Beauty- en wellnesscentra nodigen u uit voor ontspannende massages, verkwikkende baden en persoonlijke kuurprogramma’s. Verder is er een breed aanbod van professionele therapie, profylaxe en behandelingen met Rügener Heilkreide. Dit sneeuwwitte natuurproduct heeft wetenschappelijk bewezen effecten en is al miljoenen jaren oud. Het is ontdekt op het eiland Rügen, heeft een ontslakkende werking en zorgt voor een warme, zijdezachte huid. U kunt in Binz en Lauterbach in thermale bronnen duiken die van honderden meters diepte naar de oppervlakte zijn gebracht.

Ook de duindoorn- en barnsteenmassages, de Kneipp-kuren, de regionale vitale keuken en de exclusieve spa- en beautyresorts zijn heel populair. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust in het Grand Hotel Binz, dat tot ‘het beste wellnessresort van Europa’ is benoemd, of in Hotel Bernstein Sellin, dat bekend staat om zijn behandelingen met Rügener Heilkreide.

Lees ook: Avontuur en plezier voor het hele gezin op het grootste Duitse eiland Rügen.

Rügen_bergen_wellness_winterbreak_duistland_eiland

Wij zijn een eiland: ontspanning verzekerd

Op ons eiland vindt uw geest rust en doet uw lichaam nieuwe krachten op. Maak een wandeling over de kilometerslange fijne zandstranden, met voorbijtrekkende wolken, zwevende meeuwen en het ruisen van de Oostzee. Geniet ondertussen van de zonneschijn, de geur van verse gerookte vis en de smaak van een duindornsap boordevol vitaminen. Op het eiland Rügen kunt u genieten van het uitgestrekte landschap, dat alle zintuigen prikkelt. De idyllische beukenbossen in het nationale park Jasmund bieden een romantisch uitzicht op de krijtrotsen en de zee.

Meer dan alleen zee: een verkwikkende winterbreak

Als het zomerseizoen voorbij is, keert de rust weer een beetje terug in de kleine dorpjes met hun huizen met rieten daken, in de steden met hun interessante verhalen en deftige kerken, en in de wereldse badplaatsen met hun witte villa’s en grote veranda’s. Warme lichten zorgen voor een ingetogen sfeer in de restaurants, waar de gasten worden opgewacht met culinaire hoogstandjes. Ook rond de jaarwisseling is Rügen een reis waard. U kunt rondslenteren op kleine maar gezellige kerstmarktjes, zoals de Binzer Weihnachtsmarkt met het thema ‘Engelen, licht en zee’. Daar vindt u leuke snuisterijen, glühwein en duindoornpunch. De hotels betoveren u met speciale arrangementen in kerstsfeer.

Rügen_bergen_wellness_winterbreak_duistland_eiland

Gelukkig nieuwjaar!

Tijdens de jaarwisseling kunt u meerdere grote vuurwerkshows bekijken. Op verschillende tijdstippen wordt in de badplaatsen en bij Kap Arkona vuurwerk met glinsterende sterren de donkere hemel in geschoten. Breng de laatste dagen van het jaar op Rügen door en laat u verwennen op het grootste en mooiste eiland van Duitsland. Zonder u even af van het alledaagse leven en laad uw batterij weer op. Vind uzelf weer terug tijdens uw reis naar ons eiland!

Alle informatie over kerst en oud & nieuw op Rügen vindt u op www.ruegen.de

Meer lezen

> Dier in balans met Bach Rescue aan het einde van het jaar!
> Stressssss: Dit is er tegen te doen!

Niets missen van De Betere Wereld?

Volg ons ook op Facebook en blijf zo optimaal op de hoogte van onze geweldige, wekelijkse Mail & Win-acties! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *