Kinderservies en een beetje Magic (Win!)

kinderservies

In 4 verschillende kleuren en 4 verschillende diertjes!

JJ Rabbit is een Amerikaans merk dat werd gestart door Kai en Michael in Brooklyn, NY, en werd later verplaatst naar Austin, TX. Kai komt uit de modewereld en na haar afstuderen werkte ze voor een aantal grote namen zoals Ralph Lauren en Nike. Haar man Michael komt uit de consultancy en heeft jarenlang grote producten van consumentengoederen geadviseerd. Hierbij altijd met een bijzondere focus op innovatieve producten en nieuwe materialen.

Tijdens de zwangerschap van hun eerste kindje kwamen ze op het idee om producten voor kinderen te gaan ontwerpen, en zie daar… JJ Rabbit was geboren! Mooie design producten voor kinderen.

Hun designfilosofie is modern, eigentijds en met een knipoog.
-Ten eerste moeten de producten veilig en functioneel zijn.
-Ten tweede moeten ze prikkelend en inspirerend zijn voor kinderen.
-Ten derde moeten ze ook de ouders aanspreken.

Kinderservies JJ RabbitDipPlate_01

CUPPIEs & DipPLATEs
Kijk nou, een konijntje in mijn beker! De Beestjesbeker is een leuke oefenbeker vanaf ca 12-15 maanden. Want als je je bekertje goed leegdrinkt komt je favoriete diertje vanzelf tevoorschijn. En van een konijnenbord eten is toch super leuk! JJ Rabbit staat voor mooie design producten met een knipoog én niet te vergeten gemaakt van 100% natuurlijke materialen.
Deze leuke CUPPIEs en dipPLATEs zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren/diertjes.

Het materiaal
Bij JJ Rabbit zijn veilige, duurzame en ecologisch verantwoorde producten een fundamenteel onderdeel van het zakendoen. Met wat we nu weten, de vervaardiging van producten met BPA of ftalaten is gewoon onverantwoord : en dan zowel voor onze kinderen als voor onze planeet. Kai en Michael besteden veel tijd aan het nadenken over, het testen en controleren van de veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu bij elke stap van hun bedrijf.

De CUPPIES & dipPLATEs zijn gemaakt van PLA/bioplastic dat gemaakt wordt van de suikers en het zetmeel van planten. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken over BPA, PVC, ftalaten of andere gevaarlijke stoffen. 100% natuurlijk, wel zo veilig!

JJ Rabbit
Maar….wie is JJ Rabbit nu eigenlijk? Nou, hij is er altijd bij als je gezellig met z’n allen aan tafel zit. Zorgt voor een beetje magie bij elke hap en elke slok. Hij heeft het beste met je voor en wil dat je om ‘m moet lachen, want plezier hebben doet hij graag. Hij geniet van het leven en koestert mooie momenten. Hij is een onderdeel geworden van vele families en we hopen dat hij ook een onderdeel wordt van die van jou!

Sfeer_01Kinderservies

Verkrijgbaar
De producten van JJ Rabbit, onder andere kinderservies, zijn verkrijgbaar bij coozaa.nl, een webshop met groene producten met een biologisch en duurzaam karakter voor baby en kind. Originele nieuwe merken, designers en internationale ontwerpen die laten zien dat er meer is dan wat we kennen.

Als je je voor 15 mei inschrijft voor de CooZaa-nieuwsbrief ontvang je sowieso € 5,00 shoptegoed te besteden in de webshop van CooZaa.

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Lees ook:
Nieuw: speelfiguren van tiptoi!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *