Lovechock Loveletter: nóg meer liefde hun raw chocolate (Win!)

lovechock

Don't you just looooove this?!

Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt en koud maalt, zitten de repen van Lovechock vol flavonoïden en liefdesstofjes; échte liefdeschocolade! En rondom Valentijn stopt Lovechock nóg meer liefde in de chocoladerepen!   
Want door een Loveletter te stoppen in al haar repen (je kunt al kiezen uit 7 smaken), wil Lovechock mensen inspireren om vaker de mensen om je heen te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn. Prachtig toch?!
De Loveletter is een geïllustreerd briefje met mooie teksten, die je zelf nog mag aanvullen zodat de brief perfect aansluit op de persoon van je keuze: je geliefde, een collega of gewoon je beste vriendin. Goed opgevouwen past de Loveletter weer precies terug in de verpakking van een reep Lovechock.

Wil je liever digitaal een leuk berichtje sturen? Bezoek dan de website: www.lovechock.com/loveletter

PS:  Ook lief: Lovechock verloot 100 repen Pecan/Maca! Dus bezoek de site en maak een kans…

lovechock loveletter

Over Lovechock
Het Nederlandse bedrijf heeft passie voor mens en moeder aarde en wil niet alleen lekkere chocola maken maar ook de wereld een beetje leuker maken. Daarom zijn alle ingrediënten 100% biologisch gecertificeerd en wordt boeren een eerlijke prijs betaald voor hun producten. De chocoladerepen worden met liefde handgemaakt in een sociale werkplaats. De verpakkingen van Lovechock zijn duurzaam geproduceerd en de folie is biologisch afbreekbaar waardoor het zo in de groenbak kan. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in zeven smaken: Pure/Nibs, Almond/Fig, Goji/ Orange, Mulberry/Vanilla, Pineapple/Inca, Cherry/Chili en Pecan/Maca. Daarnaast zijn er de Lovechock Rocks. Een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met raw chocolate. De Rocks zijn er in de smaken Mulberry/Hemp Seed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut.

Lees ook:
>  Lovechock: een reep happiness

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.