Lovechock moedigt aan vaker je hart te laten spreken

lovechock

Loveletter inspireert om zomaar iets liefs te zeggen

Omdat hij de chili in je soep is. Zij jou buikpijn van het lachen bezorgt. Of omdat je blij bent dat het kacheltje in je bed iedere nacht je ijsklompjes weer ontdooit. De mensen om je heen maken het leven leuk, maar dat zeggen we eigenlijk veel te weinig. Lovechock wil inspireren om die boodschap wat vaker te delen en steekt daarom een heuse Loveletter in de verpakking van de repen.

Een briefje met liefdevolle, grappige teksten, waarop alleen nog aangekruist hoeft te worden wat van toepassing is op degene om wie je geeft. Opgevouwen past de Loveletter precies in de verpakking van een Lovechock reep. Een klein gebaar waar iedereen blij van wordt.

Bevlogen boodschap
Gewoon even iets liefs tegen iemand zeggen, we doen het eigenlijk te weinig. In de drukte van alledag vergeten we om de mensen om ons heen te vertellen hoeveel ze voor ons betekenen. Lovechock wil iedereen aanmoedigen om vaker zomaar iets liefs te zeggen en geeft zelf een duwtje in de goede richting met de Loveletter. Een grappig maar vooral lief briefje dat in de verpakking van de repen zit. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep kan aankruisen. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk berichtje. Een eenvoudige manier om te delen wat écht belangrijk is en waarmee Lovechock een trend hoopt te zetten. Spreek het uit en spread happiness inside!

Liefde in een reep
Als de Loveletter het hart van de ontvanger niet verwarmt, dan doet de chocolade dat wel. Lovechock repen doen namelijk écht iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, is deze chocola een natuurlijke bron van flavonoïden. Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft.
Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Ook de ingrediënten van de verschillende varianten bevatten voedzame stoffen als flavonoïden, vitaminen, mineralen en vezels. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in zes smaken: Pure & Nibs, Almond & Fig, Goji & Orange, Mulberry & Vanilla, Pineapple & Inca en Cherry & Chili.

Over Lovechock
Lovechock heeft passie voor mens en moeder aarde. Het bedrijf wil niet alleen lekkere chocola maken, maar wil ook de wereld een beetje leuker maken. Daarom zijn alle ingrediënten van Lovechock voor 100% biologisch gecertificeerd en wordt boeren een eerlijke prijs betaald voor hun producten. De chocolade repen worden met liefde handgemaakt in een sociale werkplaats. De verpakkingen van Lovechock zijn duurzaam geproduceerd en de folie is biologisch afbreekbaar waardoor het zo in de groenbak kan.

Verkooppunten: o.a. EkoPlaza, Natuurwinkel, Marqt, Vitaminstore en diverse biologische supermarkten en webstores

www.lovechock.com   

Lees ook:
>  Met Lovechock heb je een groot(s) cadeau in handen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *