Mail & Win: 1 van de 5 Ecostyle insectenhotels

De natuur in balans!

Veel insecten zijn voor mens en milieu heel nuttig; ze bestuiven bloemen en zorgen voor een ecologisch evenwicht door schadelijke insecten te bestrijden. Daarnaast maken insecten een belangrijk deel uit van de ecologische kringloop, ook in de tuin!

Plagen en vele verstoringen van het natuurlijke leefgebied van bijvoorbeeld wilde bijensoorten en gaasvliegen heeft het aantal natuurlijke nest- en overwinterplekken aanzienlijk verminderd. In Nederland worden enkele bijensoorten met uitsterven bedreigd!

Door middel van het ECOstyle insectenhotel creëer je een plek waar insecten veilig kunnen verblijven. Een plek waar nuttige insecten, zoals: vlinders, bijen en kevers samen komen. Dit insectenhotel is een mooie aanvulling in uw tuin, zowel natuurlijk als decoratief.

Insecten_Hotel(1)

Voordelen insectenhotel
• Schuilplaats voor nuttige insecten
• Bevordert bestuiving en biodiversiteit
• Ideaal voor tuin en terras

Over ECOstyle
ECOstyle staat garant voor betrouwbare en ecologisch verantwoorde producten en stelt bij haar handelen altijd het milieu, het welzijn van mens & dier en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

www.ecostyle.nl

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 5 insectenhotels.
*Deze actie loopt een aantal weken, tot na de zomervakantie; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. Wij gaan ook niet in discussie over wie wel, waarom niet, etc. De winnaars ontvangen hun prijs per post van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. Veel geluk! 

Lees ook:
> Blije bijen-actie van natuurvoeding-specialist
> Bijen in Eko Town
Honing een geschenk van de bij aan de mens

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *