Nieuw: tabletten rauwe chocolade van Lovechock

rauwe chocolade

Reep van rauwe chocolade met superfoods en veel liefdesstofjes

Dit najaar wordt een nieuw liefdeswapen aan het assortiment van Lovechock toegevoegd. Het chocoladebedrijf heeft de missie om met haar producten van pure rauwe cacao de harten van mensen te openen en daarmee liefde te verspreiden. Naast de bar en de rocks, lanceert Lovechock de tablet: een donkere, rechthoekige plak chocolade van 70 gram met minstens 84% rauwe cacao en bijzondere superfoods. Dus nog meer goodness om te delen en om samen van te genieten.

De wereldwijde zoektochten naar superfoods van Lovechock-oprichter Laura de Nooijer resulteerden in drie nieuwe bijzondere smaken: Sweet Nibs & Sea Salt, Almond & Baobab en Blueberry & Hemp Seed. De chocoladereep is voorzien van een boombast reliëf, als ode aan de cacaoboom. Ook de verpakking herinnert aan de oorsprong van de chocolade: aan de binnenkant van de wikkel komen cacao en junglewezens kunstig tot leven.

Buitengewoon lekker
Cacao wordt ook wel het voedsel van de goden genoemd. En daar is niets teveel mee gezegd, want het bruine goud zit vol krachtige bestanddelen die een wonderlijke werking op lichaam en geest hebben. Als iets heel erg lekker is en het is ook nog eens goed voor je, waarom zou je er dan niet wat meer van eten? Daarom is er dus nu een Lovechock reep, voor iedereen die nooit genoeg krijgt van raw chocolate en zijn natuurlijke chemie. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, zijn stofjes als blij-makende flavonoïden, stressverlagend tryptofaan en opwindend fenylethylamine nog op volle kracht aanwezig. Voeg je daar krachtige superfoods aan toe, dan krijg je een combinatie van al het superieure van moeder natuur dat ook nog eens buitengewoon lekker is.

Sweet Nibs & Sea Salt
Het snufje Keltisch zeezout in deze tablet geeft de smaak een verrukkelijke verfijning. Daarnaast balanceert natuurlijk zout de energie in het lichaam en bevat tachtig spoorelementen die het lijf nodig heeft. De combinatie met zachte dadel doet denken aan de smaak van zoute karamel. De crispy stukjes cacao nibs van pure cacaobonen staan bol van antioxidanten en vezels. Sweet Nibs & Sea Salt heeft een cacaogehalte van 86%.

Blueberry & Hemp Seed
De paarsblauwe bes is een vitaminebom met veel antioxidanten. Daarnaast zit er vitamine K en C in en het essentiële mineraal mangaan. Bosbessen helpen tegen veroudering. In deze tablet zijn ze gecombineerd met hennepzaad. Hennepzaad is het meest voedingsrijke zaad ter wereld, want het bevat alle essentiële aminozuren en is toch licht verteerbaar. Blueberry & Hemp Seed heeft een cacaogehalte van 84%.

rauwe chocolade rauwe chocolade rauwe chocolade

Almond & Baobab
Baobab-bomen zijn Afrikaanse woudreuzen die wel dertig meter hoog kunnen worden. In één baobab-vrucht zit honderd keer meer vitamine C dan in tien verse sinaasappelen. Bovendien heeft deze vrucht een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel. De amandel is gezond dankzij een flinke hoeveelheid vitamine E, calcium, magnesium en potassium (kalium). Almond & Baobab heeft een cacaogehalte van 85%.

Gluten-, lactose- en sojavrij
De nieuwe grote chocoladerepen van Lovechock zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij.
De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Over Lovechock
Lovechock is een chocolademerk dat producten maakt van pure rauwe cacao. Het passievolle chocolademerk wil de harten van mensen openen door de lekkerste rauwe chocolade te maken. Alleen de allerbeste, ongebrande en koud gemalen cacao wordt in het productieproces gebruikt waardoor de flavonoïden en liefdesstofjes behouden blijven. Alle ingrediënten zijn van 100% biologische kwaliteit, zowel de cacao, de stukken (super)fruit en de noten in de chocolade. Daarnaast  produceert Lovechock haar cacao op een eerlijke manier, met een goede beloning voor de cacaoboeren.
Lovechock heeft drie verschillende productreeksen: bars, rocks en tablets. De bars wegen veertig gram en zijn er in zeven smaken; allemaal tjokvol rauwe cacao gecomplimenteerd met verschillende superfoods. Daarnaast zijn er de Lovechock rocks; een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met rauwe chocolade. Vanaf najaar 2015 voegt het chocolademerk tabletten toe aan de collectie, in drie verschillende smaken.

rauwe chocoladeLovechock is opgericht door Laura de Nooijer. Tijdens haar zoektocht naar liefde en haar sjamanistische reizen raakte ze gefascineerd door superfoods en raw food. In het bijzonder de ‘hartverwarmende’ werking van rauwe cacao. Laura is ooit begonnen met het maken van hartjes van rauwe chocolade, inmiddels wordt Lovechock in twintig landen in Europa verkocht.

Verkooppunten: Lovechock Tablets zijn verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en webshops waaronder Ekoplaza en Natuurwinkel

Verkoopadviesprijs: € 3,99 (70 gram)
Website: www.lovechock.com
Facebook: www.facebook.com/lovechock
Instagram: lovechock­_official

Ook lekker:
>  Kom tot bloei, voor een betere wereld
>  Kies voor eerlijke chocolade (blog)

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *