Omega & More in zee met wereldkampioen kite-surfen

omega-nature

Sponsor Martien Witsenburg ondersteunt gezonde levensstijl van topstorter Jalou Langeree

Steeds meer sporters ontdekken de biologische producten van Omega & More zoals kokoswater, kokosolie en Perfect Balance. Om iets terug te doen heeft Omega & More besloten om sporters te gaan ondersteunen.

Naast de sponsoring van marathon schaatser Marcel van der Ham is nu ook besloten Wereld Kampioen kite-surfen Jalou Langeree te sponsoren. Op 16 juni 2014 stapte Martien Witsenburg, oprichter en algemeen directeur van Witsenburg Natural Products (merkhouder Omega & More), letterlijk en figuurlijk in zee met Jalou toen zij in het water de overeenkomst ondertekenden.

‘Into’ gezonde lifestyle 
Jalou Langeree is ’s werelds beste kite-surfster. Jalou is wereldkampioen kite-surfen in de discipline waveriden en voert bovendien momenteel de wereldranglijst aan. Behalve met kite-surfen is Jalou ook helemaal ‘into’ een gezonde levensstijl en is ze ook met regelmaat aan het surfen en suppen.

Martien Witsenburg: “Ik heb enorm respect voor Jalou zoals zij zichzelf heeft geprofileerd in haar sport zonder enige ondersteuning van de Nederlandse sportbonden. Haar doorzettingsvermogen, enthousiasme en liefde voor de sport zijn een inspiratie en ik ben er dan ook trots op dat ik haar sponsor ben geworden!”

omega-nature

Jalou Langeree: “Nog nooit heb ik op zo’n ontzettend leuke en unieke manier een nieuw contract mogen ondertekenen. Aan tafel in zee met de baas keurig in ‘t pak, dat kan toch niet beter?! Haha. Ik ben enorm blij dat Omega & More met mij in zee wil. Een waanzinnig mooi merk dat een bijdrage levert aan mijn gezonde levensstijl als topsporter.”

Natuurlijke producten met laagste footprint
Door het aanbieden van superieure kwaliteitsproducten draagt Witsenburg Natural Products bij aan de gezondheid en het welzijn van mens en dier, op een manier die onze leefomgeving zo min mogelijk schaadt. Dat betekent onder meer, dat waar mogelijk wordt gekozen voor biologische ingrediënten, milieuvriendelijke productiewijzen en verpakkingen. Omega & More is een van de merken die door Witsenburg Natural Products op de markt worden gebracht. Enkele biologische producten van het Omega & More merk zijn: kokoswater, kokosolie en Perfect Balance.

Lees ook:
> Witsenburg Natural Products participeert in sociaal filmproject

nature-omega

Alle foto’s: copyright Rogier Alleblas

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *