Mail & Win: 2x boek Opvoeders en Huttenbouwers

opvoeders-huttenbouwers

Éerlijke info over ouderschap

Kiind – hét online magazine voor bewuste ouders – is samenwerkingspartner van de Ouders Natuurlijk beurs. Schrik dus niet als je op de beurs door hen wordt geïnterviewd! 🙂

De drijfveer van het magazine is het verspreiden van écht eerlijke informatie over ouderschap. Onafhankelijk van de industrie en zonder advertorials. Want het verzorgen en grootbrengen van kinderen is zoiets fundamenteels, daar moet je niet mee sollen. Inmiddels is Kiind uitgegroeid tot een groot platform met maandelijks zo’n 65.000 unieke bezoekers! Zuur en geitenwollensokkig? Echt niet! Kiind krijgt het voor elkaar om keiharde feiten en maffe tutorials naast elkaar te plaatsen. Het magazine is online te lezen op de strak vormgegeven website vol kleurrijke foto’s van echte mensen.

Het beste en meer
Vanwege hun vijfjarig bestaan heeft Kiind het super-de-luxe boektijdschrift Opvoeders en huttenbouwers gemaakt met het beste van Kiind.nl en meer. In een maand tijd zijn er al bijna tweeduizend exemplaren van verkocht!opvoeders-en-huttenbouwers

Opvoeders en huttenbouwers, 15 euro, 250 full-colourpagina’s;
Uitgeverij Noest, ISBN 9789082200805
Te koop in de betere boekwinkel en via kiind.nl

Mail & Win!
Win het tweeduizendste (of het tweeduizendeneerste) exemplaar via DeBetereWereld. Meld je daarvoor aan voor de nieuwsbrief van Kiind op Kiind.nl, en e-mail je naam en gegevens via het formuliertje hieronder en maak kans op één van de twee exemplaren!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Lees ook:
> Win 2×2 vrijkaartjes voor beurs Ouders Natuurlijk!
> Win een bamboe loopfietsje!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *