Mail & Win: 2×2 kaartjes ‘Ouders Natuurlijk’

ouders-natuurlijk

Beurs voor bewust ouderschap - 14 juni

Op 14 juni aanstaande is bij Arnhem alweer de 5e editie van de beurs Ouders Natuurlijk. Dit jaarlijks terugkerende evenement kent een groeiend aantal bezoekers, hetgeen niet verwonderlijk is want de interesse voor bewust, natuurlijk en duurzaam leven neemt sterk toe.

Vanwege de toenemende drukte gaat de beurs dit jaar tot 20.00 uur door!

Op de beurs zijn talloze stands te vinden die naadloos aansluiten bij de bewuste keuze om op meer natuurlijke wijze te leven en op te voeden. De standen staan bol van duurzame producten zoals bijvoorbeeld houten speelgoed, poppen van wol, natuurlijke verzorgingsproducten, eco en fairtrade feestartikelen en kinderkleding van biokatoen. Ook producten die de hechting tussen ouder en kind bevorderen zoals cosleepers en draagdoeken komen uitgebreid aan bod. Verder zijn er educatieve stands waar ouders informatie kunnen inwinnen over zaken als vaccinaties, thuisonderwijs, borstvoeding en nog veel meer en natuurlijk zijn er verloskundigen en lactatiekundigen te vinden.

In de stand van draagdoekconsulentes kunnen vaders en moeders verschillende draagsystemen uitproberen. Buiten op het terrein staat dit jaar voor het eerst een speciale tent van het befaamde forum ‘Dragen en Voeden’ waar forumleden elkaar kunnen ontmoeten.

Leerzame workshops & lezingen
Ook dit jaar komen er in lezingen en workshops verschillende aspecten van het ouderschap aan de orde zoals gebarentaal voor baby’s, sociale communicatie, gezonde voeding, kennis van de natuur en omgaan met de emoties van ouder en kind. Er is zelfs een workshop speciaal voor aanstaande vaders.

Dagje uit
Het ‘samen’ zijn met aandacht voor jong én oud staat op deze beursdag centraal. Even ontsnappen aan de beursdrukte? Volg een workshop yoga of geniet van een massage. En natuurlijk komen ook de kleintjes aan hun trekken: zij kunnen even bijkomen in een rustigere ruimte om te tekenen of knutselen, uitrazen op de speelplekken buiten, luisteren naar een verhaal voor het hele gezin of hun gezichtjes laten schminken; dit is een dagje uít, geen dagje ‘mee’! Ook aan eten is uiteraard gedacht, eet bijvoorbeeld een biologische tosti en geniet verder van het avondprogramma.

www.oudersnatuurlijk.nl

Mail & Win
E-mail hieronder je gegevens en motivatie en maak kans op één van de 2×2 vrijkaartjes! Winnaars worden na één werkweek getrokken en op de hoogte gebracht.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Lees ook:
>  Win shoptegoed voor de bio katoenen babykleding van Canboli

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *