Serene rust in een blikje Tranquini

tranquini

Oostenrijkse 'Relaxation Drink' maakt debuut in 10 landen wereldwijd

Neem plaats op een veel gebruikt bankje op de top hoog van de berg Zwolferhorn in de Oostenrijkse Alpen vlakbij Salzburg. Een gevoel van emotionele en fysieke ontspanning gaat door je heen als je je echt laat meevoeren door de schoonheid van de rust van het Wolfgangsee meer, wat meer dan 1500 meter lager ligt.

Deze serene plek is de inspiratie voor het merk Tranquini®. Geïnspireerd door de natuur belichaamt het merk Tranquini een echte positieve, relaxte levensstijl.
Het leven is vol stress! Relax. Be Positive. Good Happens

tranquini

Het merk vindt zijn oorsprong in de serene rust van de Oostenrijkse Alpen en meren.  Tranquini® Positively Relaxed, is geïnspireerd door de natuur. Tranquini is gemaakt van zuiver water en bevat zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten. De ingrediënten van Tranquini® Positively Relaxed helpen om stress te verlichten en gevoelens van angst te verminderen zonder dat je er slaperig van wordt. Je kan de hele dag en op ieder moment genieten van Tranquini® Positively Relaxed.

Het is een licht koolzuurhoudende frisdrank met een heerlijke frisse maak die je ondersteunt op je weg naar ontspanning en helpt omgaan met de dagelijkse uitdagingen in je leven op een relaxte en positieve manier.tranquini


Verkrijgbaarheid
Tranquini® Positively Relaxed is verkrijgbaar in twee verpakkingen, 250ml en 355ml om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van de consument.

www.tranquini.com
of check hun Facebook-pagina.

 

Ook leuk!
>  8 Lifestyle tips
>  Lekker biologisch met rijstdrank en mokka 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *