Het baby care merk NAÏF, wow…

naif baby

De giftsets van NAÏF zijn de must-have voor in elke babykamer

Weet je niet waar je de kleinste en dierbaarste in je leven mee moet verwennen? Het baby care merk NAÏF helpt je een handje, want alles wat je nodig hebt is samengesteld in handige gift sets.

Of je nu voor je eigen kleine of die van iemand anders op zoek bent naar het ideale (kraam) cadeau, er is een pakket voor elk budget. De prachtig verpakte gift sets zijn met zorg samengesteld, bevatten verschillende producten uit de NAÏF verzorgingslijn en zijn onmisbaar in elke baby-kamer.

Baby Starter Cadeauset
Het perfecte kraamcadeau is het Baby Starter Cadeaupakket van NAÏF, speciaal voor de allerkleinste nieuwkomers. Het pakket bevat alle producten die je de eerste maanden na de geboorte van je baby nodig hebt zoals onder andere de verzorgende badolie en verzachtende bodylotion. €59,95

baby-starter

Basics Cadeauset
The Basics Cadeauset maakt het badder ritueel tot een waar feest! Hiermee haal je voor de (kersverse) ouder alle basics in huis. Ideaal om te geven of om te krijgen. €39,95
Alle cadeausets van NAÏF worden met zorg ingepakt en kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap, handgeschreven op een kaartje.

baby-basic

Reisset
Heb je geen cadeau nodig maar ga je wel binnenkort met de kinderen op reis? Ook daar heeft NAÏF een oplossing voor namelijk de reisset: ideaal voor op reis, vakantie of voor het logeren bij Opa & Oma. Hiermee heb je altijd de heerlijke producten van NAIF bij de hand en geen gezeur bij de douane. De Reisset bestaande uit 4 travel size (15ML) producten van NAÏF én een super zachte washand, komt in een toilettas gemaakt van recyclebaar karton. €14,95

baby-reis

Over NAÏF

Het nieuwe baby care merk NAÏF maakt verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen. NAÏF is opgericht door Sjoerd Trompetter en Jochem Hes, twee jonge ondernemende vaders. Het gebrek aan kwalitatief hoogwaardige producten voor hun eigen kinderen, gaf de doorslag om hun banen op te zeggen en een eigen productlijn voor baby’s te starten. Een babyverzorgingslijn zonder schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten. NAÏF, omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Op dit moment bestaat de NAÏF lijn uit 7 producten: Shampoo, Wasgel, Bodylotion, Massage Olie, Badolie, Vette Crème en de Billencrème. De prijzen van de NAÏF producten variëren van 9.95 Eur tot 15.95 Eur.

Verkrijgbaarheid

NAÏF is verkrijgbaar in de betere apotheken (o.a. Boots, Service Apotheken en Mediq), warenhuizen (o.a. Bijenkorf en Sissy Boy Homeland), cosmetica speciaalzaken (o.a. SOAP Treatment Store en Cosmetics and Care), kinderwinkels (o.a. Koter & Co, Imps & Elfs, Moeders Mooiste en Sterre & Tijl), high-end hotels (o.a. Het Conservatorium Hotel en Sofitel The Grand), de duurzame supermarkt Marqt en via de eigen website. Daarnaast werkt NAÏF samen met diverse crèches (o.a. Kindergarden), ziekenhuizen en kraamzorginstellingen.

Kijk op naifcare.com voor meer informatie en verkooppunten, volg NAÏF op facebook.com/naifcare en Instagram/naifcare voor het laatste nieuws.

Lees meer
> Opvolgmelk, geitenmelk is populair
> Blog, in een Polarn kinderjas naar de geitjes!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.