De Ouders Natuurlijk beurs was een succes!

De inspiratie vloog je om de oren

Dat een beurs ook leúk kan zijn, bewees de Ouders Natuurlijk beurs dit jaar opnieuw! En niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kleine rondrenners onder ons. Zij konden in de speeltuin spelen, zwemmen, bouwen, broodjes bakken, schmincken en knutselen. Boektijdschrift Opvoeders en Huttebouwers te koop op de ONbeurs.

kiindopbeurs01

Boektijdschrift Opvoeders en Huttebouwers te koop op de ONbeurs

Naast ons boektijdschrift Opvoeders en huttenbouwers was een meer moois te koop: draagdoeken in alle soorten en maten, biologische kleding, fel- of zachtgekleurd houten speelgoed, verzorgingsproducten, stoffen en eigenlijk alles wat je echt nodig hebt voor je baby, peuter of kleuter.

kiindopbeurs03kiindopbeurs02

Daarnaast is deze beurs de ideale dag om nieuwe informatie tot je te nemen: er waren stands van de Praktijkvader, borstvoedingsorganisaties VBN en LLL, draagdoekconsulenten VDC, geboortezorg zoals Vrije geboorte en Hypnobirthing Nederland enneh, van Kiind. Het was flink druk bij onze stand!

kiindopbeurs05

De praktijkvader op de ONbeurs

In de lezingzalen vloog de inspiratie je om de oren: over democratisch opvoeden, je darmflora en het vaderschap, alles was er. Zien we je 8 november op de eerste wintereditie? Tof! Maar eerst 13 september op het Kiindfestival met Hakim, Ageeth de Haan, een groene markt, verhalenvertellers, picknickveld en veel spel! Kaarten zijn binnenkort te koop.

Boektijdschrift Opvoeders en Huttebouwers te koop op de ONbeurs

Boektijdschrift Opvoeders en Huttebouwers te koop op de ONbeurs

Lees verder:
> Win het perfecte ontspanningscadeau: De acupressuur-mat!
> Mail & Win: 2x boek Opvoeders en Huttenbouwers

Kijk hier naar een prachtige video-impressie van de beurs Ouders Natuurlijk, samengesteld namens de organisatie:

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.