Win het perfecte ontspanningscadeau: De acupressuur-mat!

yantra-mat

Natuurlijke ouders zijn uitgerust en ontspannen

De pappa’s en mamma’s van tegenwoordig hebben een druk bestaan. Ouders van een druk gezin kennen het gevoel van stress en een tekort aan slaap maar al te goed.

De ouders van nu willen een mooie toekomst voor hun kinderen. Een schoon milieu, gezonde voeding; kortom een leefbare aarde. Ook hier kunnen veel natuurlijke ouders slapeloze nachten van krijgen. Gelukkig biedt het Amsterdamse Bedaffair.nl een compleet assortiment aan heerlijke, gezonde, milieuvriendelijke èn heel betaalbare slaap- en ontspanningsproducten.
Het geven van ontspanning is dan het meest perfecte natuurlijke ouders-cadeau!

Win de acupressuur-mat van Bedaffair.nl!
De Yantra acupressuur-mat van Bedaffair.nl stimuleert de doorbloeding van de spieren en organen, waardoor de zuurstoftoevoer stijgt. De bloeddruk daalt en onder invloed van de diverse prikkels die de hersenen ontvangen maakt het lichaam “gelukshormonen” aan. De hormonen endorfine en oxytocine die vrijkomen in het lichaam hebben een ontspannend effect op onze geest en lichaam.
Met slechts 20 minuten per dag bereik je een weldadige ontspanning. Je kunt de dag weer aan!
Bijzonder geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen door natuurlijke aanmaak “ontspanningshormonen”.

yantra-bedaffairacupressuur-bedaffairacupressuur-mat

Door het aanmaken van ontspannende hormonen is de Yantra Mat bijzonder geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen. Je krijgt meer energie en wordt alerter. Je bloeddruk daalt en je voelt je gewoon beter. Veel Bedaffair.nl klanten die de acupressuur-mat gebruiken, melden een verlichting van stress, pijnklachten en hebben een betere nachtrust.

Stimulatie van maar liefst 8820 acupressuur-punten!
De uit 100% ABS (niet-giftige) plastic vervaardigde bloem, ziet er misschien raar uit, maar het is het geheim tot de Yantra Mat zijn verbazende voordelen dankzij de drukpunten. De combinatie van de vele bloemen, zorgt dat er 8.820 drukpunten zijn op de Bedaffair.nl Yantra mat – meer dan welke acupressuur-mat ook op de markt.

Ook voor meditatie
Op de achterkant van deze acupressuur-mat prijkt het prachtige Yantra-symbool. De mat is niet alleen geschikt om op te liggen maar ook voor uw dagelijkse meditatie.
Als nieuwe gebruiker raden wij je aan, je lichaam geleidelijk aan de Yantra Mat te laten wennen.

Bedaffair.nl biedt een relaxprogramma via deze link aan; basishoudingen die je opbouwt in enkele dagen.
Zo heb je nog meer plezier van jouw Yantra mat!

acupressuur-mat-bedaffair

Wat is acupressuur?
Acupressuur is een oude wetenschap waarin de druk op de belangrijkste energiepunten van het lichaam wordt geplaatst. De wetenschap, die wordt verondersteld formeel te zijn ontstaan in het oude China, is gebaseerd op de overtuiging dat door te drukken op bepaalde energiepunten men het lichaam beter kan beheersen.

Bedaffair.nl; voor de slimme consument die natuurlijk wil slapen op comfortabel, betaalbaar en verantwoord design.

Mail & Win
Vul hieronder je gegevens in, en maak kans op een Yantra acupressuur-mat!
*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars van win-acties worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van het betreffende artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. Wij gaan ook niet in discussie over wie wel, waarom niet, etc. Winnaars ontvangen hun prijs per post van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. Veel geluk! 

Lees ook:
> Duurzaam LED bedlicht
> Mamma’s schoonheid komt van binnenuit

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.