Fair en vrolijk bij Canboli

canboli

Mail & Win 10x shoptegoed

Canboli baby- en kinderkleding heeft een collectie in 11 vrolijke kleuren dat is geproduceerd volgens de “Global Organic Textile Standards”(GOTS). Dit houdt in dat niet alleen de katoen gecertificeerd is als biologisch, maar ook dat het gehele productieproces gecertificeerd is volgens de GOTS.

Bij het spinnen, breien, verven, printen, snijden, naaien etcetera komen er dus géén schadelijke chemicaliën aan te pas, maar wél goede sociale werkomstandigheden.
Canboli wordt momenteel verkocht in 28 landen over de hele wereld en is een van de grootste biologische collecties in heldere kleuren.

Mail & Win
Vul hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans op 1 van de 10 waardebonnen met 25 euro shoptegoed op canboliwholesale.com
Wil je niet wachten, of heb je niet gewonnen? Dan hebben wij ook wat leuks! Bij aanmelding op canboliwholesale.com ontvang je van ons persoonlijk bericht met een leuke kortingscode van 20%!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Lees ook:
> Win 2×2 vrijkaartjes voor de beurs Ouders Natuurlijk

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *