Bio+: Gratis Groen Kerstpakket van de Groene Kerstman!

groen_kerstpakket_kerstman_biobite

Maak kans op een groen Kerstpakket

Elke jaar komt de Groene Kerstman om de verkopen van duurzaam en biologisch aan te jagen.  Hij wil mensen inspireren tot een meer groene leefstijl. Een groen Kerstdiner en een groene leefstijl hoeven niet duur te zijn…. Zeker dit jaar niet!

Bio+ geeft in december namelijk 100 gratis groene kerstpakketen weg. Een groen pakket gevuld met een selectie uit het  assortiment van meer dan 300 Bio+ artikelen.  Een pakket voor jezelf of één om weg te geven. Kerst is de tijd bij uitstek om een duurzame, lekkere maaltijd op tafel te zetten. Gelukkig zien we dat er meer mensen zijn die steeds vaker kiezen voor lekkere producten van natuurlijke komaf.

Het uitgangspunt van Stichting Merkartikel Bio+ is, al bijna 10 jaar, biologische voeding bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Het belang van boeren en consumenten staat voorop. Bij de productie en teelt van Bio+ producten zijn meer dan 100 biologische boeren en ca. 50 producenten betrokken die werken volgens strikte wettelijke regels, zodat de herkomst van alle producten betrouwbaar en biologisch is.

groen_kerstpakket_kerstman_biobite

Meld je vandaag nog aan om kans te maken op zo’n mooi pakket!
Kijk voor meer informatie over deze actie  op www.bio-plus.nl

 

Lees ook:
> Future Generation Grant: Win 3000,- met jouw idee!
> Dier in balans met Bach Rescue aan het einde van het jaar!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *