Iemand helpen? Drink EARTH Water!

earth-water-product-ade-feest-ade2014-dj

DJ’s doen goed met hun Hospitality Rider tijdens ADE 2014

In aanwezigheid van 600 mensen uit de dance-industrie, op de Water & Wijn borrel in de Koepelkerk tijdens ADE, is wederom gebleken dat steeds meer DJ’s hun hospitaltiy rider (het wensenlijstje van de DJ) inzetten voor een betere wereld.

Dit door simpelweg aan de promotor/festival organisator te vragen of ze – naast natuurlijk alle technische eisen die er voor een DJ-set nodig zijn – EARTH Water willen schenken. EARTH Water doneert vervolgens 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Afrika en Azië.

earth-water-product-adeTijdens ADE 2014 zijn er al rond de 250 riders, waaronder die van Michel de Hey, Made in June, Lucien Foort, Chef’Special en Nielson, waarop EARTH Water prijkt. DJ Roog was een van de eerste DJ’s die direct besloot om EARTH Water op zijn rider te zetten: “Ik zit in een positie dat ik zaken voor elkaar kan krijgen. En met dit concept is het heel eenvoudig om goed te doen, niet alleen voor mij, maar ook voor de organisatie waar ik kom draaien. Het is echt te gek als je ziet dat het water niet alleen backstage is, maar dat er een veel grotere bestelling is geplaatst, waardoor ook het publiek met EARTH Water in hun handen staat.”

Dj Roog en Ferri Somogyi naar Kameroen
Om te checken wat er uiteindelijk met het geld gebeurt gaat DJ Roog in februari 2015 samen met EARTH Water ambassadeur Ferri Somogyi naar Kameroen. EARTH Water heeft (samen met o.a. Ziggo Dome en Impulsis) afgelopen jaar €45.000 gedoneerd aan de duurzame organisatie LiveBuild, die hier een watervoorziening voor zeven dorpen heeft gerealiseerd.

earth-water-cheque-ade

Ferri Somogyi: “Ik voel me vereerd dat ik straks met eigen ogen mag gaan zien wat er met het geld is gebeurd om vervolgens mijn ervaring te delen met alle DJ’s en Nederlanders.”

EARTH Concepts
Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vraagt EARTH Concepts je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. EARTH Concepts vraagt je alleen of je hun producten (EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea) wilt drinken. Sinds 2007 wordt 100% van de nettowinst, die EARTH Concepts realiseert met de verkoop van deze producten, geïnvesteerd in duurzame waterprojecten in gebieden waar dit het hardst nodig is. Sinds haar oprichting staat de teller nu op € 645.000. Drink dus een van de EARTH- producten en help mee om schoon drinkwater te creëren!

Voor meer info en een overzicht van alle gefinancierde projecten: www.earthwater.nl

Lees ook:
>  Water én geld besparen
>  Verbeter het leven van een vluchteling

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *