Gemakkelijk gezond en raw eten

Juvo is geen vulling maar echte voeding

Iedereen weet dat gezond eten goed en belangrijk is, maar waarom hebben zoveel mensen daar moeite mee. Uit onderzoek van Mintel blijken de argumenten o.a.; Gezond eten is moeilijk verkrijgbaar ongezond eten is overal beschikbaar en ik heb er geen tijd voor om goed boodschappen te doen en altijd gezond te koken.

Biologische maaltijdvervanger
Juvo Raw whole meal kan u hiermee helpen. Juvo is een complete maaltijdvervanger gemaakt van ruim 55 groenten, rijst, fruit, wieren, bessen, paddenstoelen en de dagelijkse vitaminen en mineralen. Een super-ontbijt, een gemakkelijk lunch of een volwaardig diner: Juvo is geen vulling maar echte voeding. De ingrediënten van Juvo zijn biologisch en worden direct na het oogsten (en het verzamelen in het wild) gevriesdroogd. Dus alle waardevolle voedingsstoffen, vezels en enzymen blijven behouden. Alleen het water is verwijderd. Eigenlijk kan het niet verser. Op deze manier hoeven er ook geen conserveringsmiddelen gebruikt te worden. Er worden geen vulmiddelen zoals wei, soja of dierlijke proteïnen gebruikt. Juvo is een poeder dat wordt aangemaakt met water, fruitsap, plantaardige melk of combinaties daarvan. Juvo is allergenen- en glutenvrij, vult goed en kan bij bereiding in een blender worden aangevuld met vers of bevroren fruit, groenten en of noten. Zo kan elke Juvo-maaltijd jouw eigen smaak krijgen. Juvo bevat 140 calorien per maaltijd en is snel te bereiden.

Gezond eten voor iedereen
James Hwang is de samensteller van Juvo. In zijn klinieken heeft hij het effect en belang van goede voeding zelf ervaren en zijn missie is om iedereen te helpen met gezond eten. Het bedrijf Juvo ondersteunt wereldwijd mensen met geld, klinieken, kennis en energie om gezond te worden en te blijven.

slide-shakes

Juvo betekent in het Latijn “helpen”. Om Nederland te helpen gezonder te eten is Juvo niet alleen gemakkelijk en snel te bereiden, er is ook een handige Juvo-shaker waarin het poeder en de vloeistof apart bewaard kan worden. Zo is er altijd snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd beschikbaar.

Vriesdrogen is Rawfood
Het vriesdrogen van de biologische groenten en fruit zorgt ervoor dat ook de enzymen behouden blijven. Daarom moet Juvo na het bereiden binnen 40 minuten worden opgedronken. Vriesdrogen is de enige bewerking, het wordt niet verhit en daarom is het raw.

Op www.GoJuvo.nl is alle informatie over Juvo te vinden: recepten, nieuws, samenstelling en meer. Onder andere Juvo Rawfood, Juvo Superfood en Juvo Slim. Op Facebook.com/JuvoNederland informeren wij onze volgers en likers over acties, belangrijk nieuws over voeding en nieuwe recepten.

WistJeDat_logo_DEF

Lees verder:
> Questionmark: bewuste consument eet ’t beste een waterijsje

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *