Ginkgo: van tempelboom tot kruidenpreparaat

ginkgo-hersenen

Mail & Win: Brain Support, hulp voor je hersenen

Onze hersenen hebben het druk. Zo druk zelfs dat ze maar liefst 20% van alle lichaamsenergie verbruiken. Door te denken, te onthouden, te regelen, te organiseren… Om het maximale uit ons brein te halen, kunnen we soms wel wat hulp gebruiken.

Of het nu is voor in de collegebanken, thuis met het puzzelboek of als drukbezette moeder die de planning niet uit het oog wil verliezen. Goed voor jezelf zorgen helpt, maar een beetje kruidenondersteuning ook. Voor ieder brein dat wel wat steun kan gebruiken is er Phital BRAIN Support. Dit kruidenpreparaat met ginkgo-bilobaextract helpt het geheugen en het concentratievermogen te verbeteren. Het bevordert de doorbloeding in de hersenen, die daardoor optimaal kunnen werken. En dat is mooi meegenomen, wat je ook met je brein gaat doen.

Tempelboom voor je geheugenginkgo-phital
In China wordt sinds jaar en dag gebruik gemaakt van ginkgo biloba bij geheugenproblemen. Deze boom uit de oertijd staat in Azië wel bekend als de tempelboom. Een mooie naam voor de geneeskrachtige plant, die ook in Nederland steeds vaker wordt toegepast. Dus als het weer eens zover is – Waar is mijn bril? Waar heb ik mijn telefoon gelaten? Waarom ben ik altijd mijn sleutels kwijt? – kan een dosis ginkgo uitkomst bieden. Je hersenen hebben zoveel taken te vervullen, dat je niet altijd alles kan onthouden. Zeker niet als je het erg druk hebt of als je te weinig hebt geslapen. Ook je concentratievermogen kan dan behoorlijk teruglopen. Halverwege een gesprek opeens de draad kwijt? Of bij de start van het proefwerk opeens de stof vergeten? De tempelboom kan je helpen je geheugen op te frissen.

Maximaal brein
Om elke dag het maximale uit je brein te halen heeft Phital BRAIN support een evenwichtige samenstelling die je hersenen ondersteunt. Het hoofdbestanddeel is ginkgo-bilobaextract, daarnaast bevat het vitamines, mineralen en aminozuren. Ginkgo biloba bevordert de doorbloeding in de hersenen, zodat zuurstof en voedingstoffen gemakkelijk kunnen worden aangevoerd en afvalstoffen goed worden afgevoerd. Deze actieve stofwisseling is gunstig voor zowel meer geestelijke energie als veerkracht. Zo helpt Phital BRAIN support bij het verbeteren van het geheugen en het bevorderen van het concentratievermogen.

Prijs en verkrijgbaarheidginkgo-phital
Phital BRAIN support is verkrijgbaar bij de apotheek. De verkoopadviesprijs van een verpakking met 60 tabletten is € 19,95. Dit voedingssupplement is gemaakt op basis van kruiden en geschikt voor vegetariërs. Het assortiment van Phital bestaat uit 27 producten op basis van vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, kruiden en andere voedingsstoffen. De ingrediënten van deze producten zijn indien mogelijk van natuurlijke oorsprong, zuiver en ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Zie voor meer informatie en andere Phital producten www.phital.nl.

Marktleider in de apotheek
Teva Nederland is marktleider in de Nederlandse openbare apotheek, met een groot assortiment generieke, innovatieve zelfzorggeneesmiddelen en -producten, zoals Sorefix, Vicks en de Phitallijn. Van alle verpakkingen die in de apotheek over de toonbank gaan is één op de vijf van Teva. De innovatieve tak van het bedrijf houdt zich continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen, met name voor ziektebeelden waar de behoefte hoog is. Aandoeningen waar Teva zich op richt zijn MS, Ziekte van Parkinson, astma en COPD, oncologie, pijn en reuma. Het doel van Teva is met innovatieve medicijnen aan te sluiten bij wat artsen zoeken, om het welzijn van patiënten te verbeteren.
Zie voor meer informatie www.tevanederland.nl

Mail & Win
Vul hieronder je naam, en adresgegevens (bij Motivatie) in, en maak kans op 1 van de 20 verpakkingen Brain Support van Phital!

Lees verder:
Win het perfecte ontspanningscadeau: De acupressuur-mat!
Lekker in balans met bloesemremedies

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *